ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

O Ελασσονίτης Χρ. Θεοδωράκης στο Παρίσι

* Θα αγωνισθεί στα 66 κιλά με στόχο μια θέση στην οκτάδα

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2017 22:01

Με την Εθνική ομάδα ανδρών θα αγωνισθεί ο 26χρονος Χρήστος Θεοδωράκης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής πάλης, που θα διεξαχθεί από τις 20-26 Αυγούστου στο Παρίσι, στην κατηγορία των 66 κιλών. Ο Ελασσονίτης πρωταθλητής προετοιμάσθηκε εντατικά όλο αυτό το διάστημα και είναι έτοιμος όπως είχε δηλώσει στην «Ε», για να πάρει μια θέση στην οκτάδα.


Είναι η 2η φορά στην καριέρα του που παίρνει μέρος σε τόσο μεγάλη διοργάνωση και την πρώτη, που συμμετείχε το 2013 στην Ουγγαρία, απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες με την παρουσία του.
Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατετάγη 3ος και έχασε την πρωτιά στις λεπτομέρειες. Σημαντική είναι η βοήθεια και του περιφερειακού συμβούλου κ. Θανάση Παιδή, που στηρίζει τις προσπάθειές του και του ευχήθηκε να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
ΜΕ 7 ΑΘΛΗΤΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ
Για το Παρίσι αναχωρεί λοιπόν σήμερα το πρώτο γκρουπ της ελληνικής αποστολής, όπου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών – Γυναικών. Η Ελλάδα θα συμμετάσχει με 6 αθλητές και 1 αθλήτρια και στόχος είναι η διάκριση.
Στην ελληνορωμαϊκή θα αγωνιστούν οι: Χρήστος Θεοδωρακάκης (66κ.), Γιώργος Πρεβολαράκης (75κ.), Λαοκράτης Κεσίδης (98κ.), Νίκος Λέων (130κ.). Στην ελευθέρα θα συμμετάσχουν οι Κύριλλος Μπινενμάουμ (74κ.) και Τιμοφέι Ξενίδης (97κ.), ενώ στις γυναίκες θα αγωνιστεί η Μαρία Πρεβολαράκη (53κ.). Στην αποστολή θα συμμετάσχουν οι προπονητές: Παναγιώτης Χεριστανίδης, Κώστας Αρκουδέας, Ευαγγελία Νικολάου, Μόισεν Παριγέι, Χριστόφορος Ξενίδης.
Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα θα βρίσκεται και ο διεθνής διαιτητής Χρήστος Λιάκος.
Η ελληνική αποστολή έχει τις δυνατότητες να φέρει μεγάλες διακρίσεις, καθώς οι αθλητές μας κατά τη διάρκεια της χρονιάς έχουν φέρει μεγάλες επιτυχίες. Άλλωστε η Παγκόσμια Ομοσπονδία σε ρεπορτάζ που δημοσίευσε πριν λίγο καιρό είχε χαρακτηρίσει την Μαρία Πρεβολαράκη 3ο φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στα 53 κιλά.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass