Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΦΑΡΟΥ

Ανακοίνωσε Γουέρ, περιμένει Χολ

*Οι παλαίμαχοι του ΓΣΛ στηρίζουν την προσπάθεια

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2017 15:07
Κένι Χολ Κένι Χολ

Συνεχίζεται το «χτίσιμο» της ομάδας του Γυμναστικού Λάρισας-Φάρου που τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Α1 εθνική κατηγορία και μάλιστα η μια μεταγραφή διαδέχεται την άλλη με στόχο όχι απλά την παραμονή στην κατηγορία αλλά κάτι καλύτερο, ενώ βρίσκει και συμπαραστάτες τους παλαίμαχους του ΓΣΛ που χθες είχαν συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή Παρασκευά Μουρατίδη, γνώριμο στους περισσότερους Λαρισαίους από τη θητεία του ως τεχνικός στην Ολύμπια.


 Για την άφιξη του Γουέρ ο Γυμναστικός-Φάρος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η πρώτη …αμερικανική άφιξη στη Λάρισα για λογαριασμό του Γυμναστικού Λάρισας – Φάρου, είναι γεγονός. Ο Kevin Ware βρίσκεται από σήμερα στη Λάρισα και βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ, όπου τον υποδέχτηκε ο αντιπρόεδρος κ. Τέλιος, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, κ. Μουρατίδη.
Ο Αμερικανός υπέγραψε το συμβόλαιό του με ισχύ δύο χρόνων και δηλώνει ενθουσιασμένος που βρίσκεται στην πόλη μας για να αγωνιστεί με τα πράσινα χρώματα. Θυμίζουμε ότι ο Ware αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ και είναι γεννημένος στις 3 Ιανουαρίου 1993. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2016-17 στην JBC BRNO στην Τσεχία, όπου σε 16 παιχνίδια ήταν πρώτος σκόρερ με 17 πόντους, τέταρτος ριμπάουντερ με 7.3, είχε μ.ο. ασιστ 4.3, και αναδείχθηκε πρώτος στα κλεψίματα 2.4. Επίσης, ήταν διεθνής με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ κάτω των 18 ετών, πρωταθλητής του NCAA με την ομάδα του Λούισβιλ. Αναδείχθηκε MVP το 2015 και πρωταθλητής του SUN BELT με την ομάδα του Georgia State».
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Ο ΧΟΛ
Δεύτερη αμερικάνικη μεταγραφή ο 27χρονος ύψους 2.06 Κένι Χολ που πέρυσι αγωνίσθηκε για 18 παιχνίδια στον Κόροιβο Αμαλιάδας με 13,5 πόντους μέσο όρο και 6.67 ριμπάουντ ενώ τελείωσε τη σεζόν στην Τσεχία και τη Νίμπουρκ. Πριν λίγο διάστημα ενδιαφέρθηκε για τον παίκτη η ΑΕΚ και σίγουρα αν οριστικοποιηθεί η μεταγραφή αυτή θα είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα που αναμένεται να την ισχυροποιήσει με βάση την αγωνιστική εικόνα του παίκτη στην ομάδα της Αμαλιάδας.
ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ
Ο Γυμναστικός Λάρισας-Φάρος στην πορεία του στη Α1 εθνική φέτος θα έχει τη συμπαράσταση των παλαίμαχων του ΓΣΛ καθώς ονόματα που έχουν γράψει ιστορία με «χρυσά» γράμματα φορώντας τη φανέλα του ΓΣΛ, οι Άρης Ζώης, Δημήτρης Κουραμάς και Νίκος Παπαϊωάννου έδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους, καθώς επισκέφτηκαν χθες τα γραφεία του Γυμναστικού Λάρισας - Φάρου που συναντήθηκαν με μέλη του Δ.Σ. και τον γενικό διευθυντή της ομάδας κ. Παρασκευά Μουρατίδη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass