ΣΥΚΟΥΡΙΟ

Ο Κίσσαβος... ψηλώνει

* Με στόχο να παραμείνει μόνιμα στην Α’ τοπική κατηγορία

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2017 22:05

Το θερμόμετρο στη Λάρισα έδειχνε τους 37 με 38 βαθμούς κελσίου, όμως στο Συκούριο ένα δροσερό βοριαδάκι προερχόμενο από το πανέμορφο βουνό του Κισσάβου, μετρίαζε τη δυσφορία από τη ζέστη και ανέβαζε τη διάθεση των ποδοσφαιριστών για να προπονηθούν, στο γήπεδο «Δημήτρης Κακαγιάννης».


Ο Κίσσαβος μετά από πολλά χρόνια επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου και σκοπός του είναι να παραμείνει εκεί μόνιμα, καθώς έχει βαριά φανέλα και τη δική του ιστορία. Νέα παιδιά στη διοίκηση αλλά και ένα δίδυμο με ήθος στην τεχνική ηγεσία, ο Φεραίος Γιαννακός και ο Λευτέρης Τέας που ξεκινά καριέρα προπονητή μετά την αποχώρησή του από τον Αετό Μακρυχωρίου, θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα είναι δυνατή και ικανή να ξεπερνά οποιοδήποτε εμπόδιο παρουσιάζεται.
Σε ένα γήπεδο όπου ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε αρίστη κατάσταση, οι «κίτρινοι» προετοιμάζονται εντατικά για να είναι έτοιμοι στις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
Χθες και πριν ξεκινήσει η απογευματινή προπόνηση, ο πρόεδρος της ομάδας που δηλώνει και λάτρης της Γιουβέντους ο Άγγελος Κακαγιάννης, ο τεχνικός Φεραίος Γιαννακός και ο συνεργάτης του Λευτέρης Τέας που δεν ξεχνά και την πρώτη του…αγάπη τον Αετό, σε δηλώσεις τους επισήμαναν τα εξής:
Αγγελος Κακαγιάννης (πρόεδρος): «Σκοπός μας είναι να έχουμε μια πολύ καλή πορεία και να υλοποιήσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τους στόχους μας. Θέλουμε σίγουρα τον κόσμο δίπλα μας, να έρθει στο γήπεδο για να ανεβάσει και το ηθικό των παικτών.
 Με καλή ψυχολογία, θα έρθουν και τα αποτελέσματα που προσδοκούμε.
Στοχεύουμε όπως αρμόζει στον Κίσσαβο να παραμείνει για πάντα στην Α’ κατηγορία, στα μεγάλα σαλόνια του τοπικού ποδοσφαίρου. Υγεία να έχουμε πάνω από όλα, χωρίς τραυματισμούς και εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία».
Φεραίος Γιαννακός (προπονητής): «Ο Κίσσαβος επανήλθε στην Α’ τοπική κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια. Στόχος είναι να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να χαρούμε όλοι αυτή τη χρονιά. Από τη διοίκηση έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να ενισχυθεί στον καλύτερο δυνατό βαθμό η ομάδα. Είναι ένα σύνολο που αποτελείται από έμπειρους ποδοσφαιριστές με πολλές παραστάσεις και από πιο νέους, οι οποίοι έχουν ταλέντο και φιλοδοξίες. Επίσης τη χρονιά αυτή θα συνεισφέρει σε αυτή την προσπάθεια ο συνεργάτης μου ο Λευτέρης Τέας, με τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις και το ήθος του.
Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ σε όλους τους εμπλεκόμενους με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Λάρισας να είναι μια καλή χρονιά, με υγεία και ο κόσμος να απολαμβάνει τα παιχνίδια».
Λευτέρης Τέας (μέλος του τεχνικού τιμ): «Στον Αετό ήμουν από μικρό παιδί, τα τελευταία χρόνια (οκτώ) επέστρεψα από επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και είναι λίγο περίεργο το συναίσθημα. Εγώ πάντα όμως θα ενδιαφέρομαι για τον Αετό, θέλω να πάει καλά και μακάρι να επιστρέψει εκεί που του αξίζει να βρίσκεται.
Ο Κίσσαβος είναι μια ομάδα νεοφώτιστη στην κατηγορία και θα προσπαθήσει να κάνει μια αξιόλογη πορεία.
Είναι μια δύσκολη προσπάθεια γιατί δεν υπήρχε ο κορμός καθώς έφυγαν πολλά παιδιά και παλεύουμε να «κτίσουμε» την ομάδα πάνω σε γερές βάσεις, για να μπορέσει να σταθεροποιηθεί στην Α’ κατηγορία για χρόνια.
Όσον αφορά εμένα, είναι μια νέα αρχή, ήμουν προπονητής, είχα το δίπλωμα εδώ και χρόνια και αποφάσισα φέτος να το ενεργοποιήσω. Και μαζί με τον Φεραίο Γιαννακό που είμαστε και φίλοι πάνω από όλα, προσπαθώ να μάθω και εγώ τα μυστικά, ώστε σιγά-σιγά να αξιοποιηθώ σε αυτή τη θέση».

Τι είπαν οι παίκτες
Λόγια μετρημένα και πολύ προσγειωμένοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, στις δηλώσεις τους τόνισαν:

IMG 1989

Αποστόλης Τσιανάκας:
«Θέλουμε τη νέα σεζόν να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, πάνω από όλα να είμαστε υγιείς και το ίδιο εύχομαι σε όλους τους ποδοσφαιριστές των ομάδων.
Αυτό το διάστημα προέχει να δουλέψουμε σκληρά στο γήπεδο, στο στάδιο της προετοιμασίας και να γίνουμε μια καλή παρέα. Να ευχαριστιόμαστε γι’ αυτό που κάνουμε και να έχουμε μια καλή χρονιά, όπως αρμόζει εξάλλου και στην ιστορία του Κισσάβου».

IMG 1992

Δημήτρης Αγγέλης:
«Εχουμε πολλούς νέους παίκτες, η διοίκηση έκανε πολλές προσπάθειες για να έρθουν και άλλα παιδιά στην ομάδα ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστική. Πιστεύω πως όλοι έχουν διάθεση να βοηθήσουν, να γίνουμε μια οικογένεια, να είμαστε μια καλή παρέα και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

IMG 1995

Βαγγέλης Φαρμάκας:
«Είναι μια καινούργια χρονιά για τον Κίσσαβο φέτος, θέλουμε πολύ δουλειά, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και όσο γίνεται να τερματίσουμε πιο ψηλά.
Ημουν και πριν δύο χρόνια στον Κίσσαβο, θα προσπαθήσω με την εμπειρία μου να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με έφεραν στο Συκούριο και με εκτιμούν».

IMG 1996

Θανάσης Αργύρης:
«Καταρχήν να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία και στα παιδιά που παίζουν μπάλα, χωρίς τραυματισμούς και με υγεία.
Θεωρώ πως θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα η Α’ κατηγορία, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, παίκτες καλοί και έμπειροι έχουν ενισχύσει τις ομάδες.
Και στον Κίσσαβο ήρθαν έμπειροι παίκτες, θα βοηθηθούν τα νέα παιδιά και αν θέλουν να ανέβουν σε παραπάνω κατηγορίες, χρειάζεται να κάνουν και προσωπικές θυσίες.
Έχουμε κάνει ένα καλό σύνολο, είμαστε μια καινούργια ομάδα και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

IMG 1998

Ζήσης Γκανάτσιος:
«Φέτος μετά από πολλά χρόνια ανεβήκαμε στην Α’ κατηγορία. Πιστεύω πως οι παλιοί παίκτες με τα νέα παιδιά που ήρθαν θα κάνουμε ένα δυνατό σύνολο, ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες της κατηγορίας. Βασική επιδίωξη είναι η άνετη παραμονή και ότι καλύτερο προκύψει. Λίγα λόγια και πολύ δουλειά».

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
Φωτ.Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass