ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ

Γιατί ψηφίζουμε Γραμμένο

• Για αναπληρωματικό σύμβουλο μόνο τον Δημ. Μπουχλαριώτη

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2017 15:06

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με χθεσινή της ανακοίνωση παίρνει ανοιχτά θέση για το ποιους θα ψηφίσει στις αυριανές εκλογές της ΕΠΟ και τάσσεται υπέρ του υποψήφιου προέδρου Βαγγέλη Γραμμένου με καθαρά ποδοσφαιρική λογική αφού είναι εναντίον της πολιτικοποίησης του ποδοσφαίρου.

Επίσης θα ψηφίσει για αναπληρωματικό σύμβουλο μόνο τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ Δημήτρη Μπουχλαριώτη ενώ για τακτικούς τους: Βράκα, Δημητρίου και Μπρατσόλη αιτιολογώντας και τους λόγους των επιλογών της. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι εντελώς απέναντι σε κάθε μορφή πολιτικοποίησης των εκλογών της ΕΠΟ και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται οι πολιτικές απόψεις, τόσο της ιδιοκτησίας, όσο και των μελών του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ, να επηρεάσουν την επιλογή μας. Θα ψηφίσουμε μόνο ανθρώπους οι οποίοι είναι σχετικοί με το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια και όχι συγκυριακές επιλογές. Προς αποφυγή κάθε παρεξηγήσεως δηλώνουμε από σήμερα ποιους θα ψηφίσει στις εκλογές ο εκπρόσωπός μας κ. Σωτήρης Μάρκου, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΛ, τόσο για τη θέση του Προέδρου, όσο και για τις θέσεις των τακτικών και αναπληρωματικών συμβούλων. Για τη θέση του Προέδρου θα ψηφίσουμε τον κ. Ευάγγελο Γραμμένο, διότι μεταξύ των δύο υποψηφίων είναι αυτός ο οποίος έχει σχέση με το ποδόσφαιρο πάρα πολλά χρόνια και συγχρόνως εμφανίζει συνέπεια στις απόψεις του, εν αντιθέσει με τον πρώην υπουργό κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιο Καλαντζή, ο οποίος σε όλη του τη ζωή έχει ασχοληθεί με την πολιτική και ουδεμία σχέση είχε και έχει με το ποδόσφαιρο. Για τις θέσεις των τακτικών συμβούλων η ΠΑΕ ΑΕΛ θα ψηφίσει τους: 1. κ. Κωνσταντίνο Βράκα, πρόεδρο της ΕΠΣ Ηπείρου, στενό συνεργάτη του κ. Κούγια στις διοικήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα, όταν ο κ. Κούγιας είχε την ιδιοκτησία της ομάδας. 2. κ. Παναγιώτη Δημητρίου, πρόεδρο ΕΠΣ Αθηνών, με τον οποίο ο κ. Κούγιας διατηρεί στενή φιλία για περισσότερα από 30 χρόνια. 3. κ. Στυλιανό Μπρατσόλη, πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Πειραιώς, λόγω του ήθους του, τόσο ως παλαιού διαιτητού, όσο και ως ποδοσφαιρικού παράγοντα. Για τις θέσεις των αναπληρωματικών συμβούλων η ΠΑΕ ΑΕΛ θα ψηφίσει λόγω δεοντολογίας και μόνον τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λάρισας κ. Δημήτριο Μπουχλαριώτη.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass