ΑΣΤΡΑΠΗ Ν.Π.

Μια... ανανεωμένη Πολιτεία

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2017 22:09

Πέρυσι έδωσε μεγάλη μάχη για την παραμονή στην Α’ τοπική κατηγορία και τα κατάφερε τελικά στη διαδικασία των πλέι άουτ.
Η Αστραπή Νέας Πολιτείας την καινούργια σεζόν δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να ζήσει και πάλι τον εφιάλτη του υποβιβασμού, καθώς υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για να παρουσιασθεί με ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο.

Πολλά νέα παιδιά στο ρόστερ της και με τον βασικό κορμό που παρέμεινε, ο ακούραστος εργάτης Βαγγέλης Μπρισίμης που έχει την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας, θα προσπαθήσει με δουλειά και υπομονή να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Πάντως μέχρι τώρα οι προπονήσεις γίνονται μετ’ εμποδίων πότε στη Χάλκη και πότε στη Γαλήνη, λόγω εργασιών στη Νέα Πολιτεία. Αυτό δεν απογοητεύει τους ανθρώπους της διοίκησης, προπονητή και παίκτες, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά πως κάθε εμπόδιο μπορεί να κρύβει και κάτι καλύτερο από πίσω του μόλις το ξεπερνάς.
Σε δηλώσεις τους που έκαναν στο γήπεδο της Χάλκης λίγο πριν τη χθεσινή προπόνηση ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Τσίντζος και ο προπονητής Βαγγέλης Μπρισίμης, τόνισαν μεταξύ άλλων τα εξής:
Βαγγέλης Μπρισίμης (προπονητής): «Καταρχήν να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες, επαγγελματικές και ερασιτεχνικές που εκπροσωπούν τον νομό Λάρισας. Υγεία πάνω από όλα και καλή διάθεση για να συνεισφέρουμε ο καθένας από το πόστο του. Όσον αφορά στην ομάδα μου πιστεύω πως θα έχουμε μια πάρα πολύ καλή χρονιά. Η ομάδα ενισχύθηκε σε σημαντικό βαθμό πιο πολύ με νεαρούς παίκτες που έχουν όρεξη και διάθεση, αλλά ταυτόχρονα έχουμε και έμπειρα παιδιά που έχουν σκοπό να βοηθήσουν τους νεότερους.
Θέλουμε να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, γιατί η κατηγορία θα είναι πάρα πολύ δύσκολη και φυσικά να προωθήσουμε πολλά παιδιά από την Ακαδημία.
Και εδώ πρέπει να εξάρω τη συμβολή του Γιώργου Καφέ που κάνει εξαιρετική δουλειά στο κομμάτι των ακαδημιών και ευελπιστώ πως η χρονιά θα είναι αντάξια των προσδοκιών των ανθρώπων, που είναι δίπλα της».
Όσον αφορά στο γηπεδικό πρόβλημα, επισήμανε: «Είναι ένα πρόβλημα που δεν είναι στο χέρι μας για να το λύσουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αναγκαζόμαστε εκτός Λάρισας να προπονούμαστε υπό δύσκολες σίγουρα συνθήκες, αλλά παρ’ όλα αυτά νομίζω πως με την όρεξη και τη διάθεση που δείχνουν τα παιδιά, ξεπερνούμε με τον καλύτερο τρόπο αυτό το πρόβλημα».
Γιώργος Τσίντζος (πρόεδρος): «Έχουμε ως βασικό κορμό έμπειρους παίκτες και θέλουμε δίπλα τους να πλαισιωθούν νέα παιδιά, τα οποία και θα στηρίξουμε διότι θέλουμε σιγά-σιγά να γίνουν αυτοί ο βασικός κορμός της ομάδος μας. Αυτός είναι ουσιαστικά ο στόχος της Νέας Πολιτείας, μέχρι να τον πετύχουμε και ευελπιστώ πως φέτος θα τα καταφέρουμε.
Είναι καλό το κλίμα, αξιόλογοι οι παίκτες και ο προπονητής που δουλεύει καθημερινά. Ελπίζουμε πως θα κατορθώσουμε να κάνουμε μια ομάδα δυναμική όπως την ονειρευόμαστε».
- Για το γηπεδικό πρόβλημα ο κ.Τσίντζος τόνισε: «Αυτό είναι ένα θέμα, το οποίο από την ώρα που μιλάμε και από δώ και πέρα, θα μπορέσουμε να κάνουμε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες για να βρεθεί λύση.
Το γήπεδο της Νέας Πολιτείας είναι η έδρα μας, πιστεύω πως θα δοθεί λύση και δεν θα αλλάξει τίποτα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Είναι δύσκολο πράγματι το ότι τώρα αναγκαζόμαστε να πάμε πότε στη Χάλκη και πότε στη Γαλήνη, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Προσπαθούμε και σύντομα ευελπιστούμε πως θα σταματήσει η ταλαιπωρία των παιδιών».
- Για την Α’ κατηγορία: «Θα είναι πιο δυνατή από την περσινή χρονιά. Βλέπω πως οι ομάδες δυναμώνουν, θα είναι δύσκολη η κατηγορία για όλους μας.
Για τις ομάδες που θα κάνουν πρωταθλητισμό και για εκείνες που θα παλεύουν για τη σωτηρία τους. Εκτιμώ πως θα είναι πιο δύσκολο το νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας».

Τι είπαν οι παίκτες
Αισιόδοξοι εμφανίστηκαν στις δηλώσεις τους οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

Νίκος Μαρδάνης:

mardanis
«Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άνετη παραμονή, να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να συμμετάσχουν στην ενδεκάδα οι πιτσιρικάδες. Αυτός είναι και ο απώτερος στόχος της Νέας Πολιτείας πάντα, διότι έρχονται πολλά παιδιά από την Ακαδημία. Το νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον όπως και κάθε χρόνο άλλωστε. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, με υγεία».

Κωνσταντίνος Καλτσάς:

kaltsas
«Είμαστε τέσσερις-πέντε παίκτες που μείναμε από πέρυσι, ήρθαν πολλά νέα παιδιά και ελπίζω πως θα τους βοηθήσουμε και να μας αφήσουν να τους βοηθήσουμε, για να κάνουμε κάτι καλό στη Νέα Πολιτεία. Θα προσπαθήσουμε να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο και να μην έχουμε τα ίδια που είχαμε πέρυσι, να σωθούμε δηλαδή την τελευταία στιγμή.
Στο πρωτάθλημα δεν πιστεύω να πρωταγωνιστήσει κάποια ομάδα όπως πέρυσι που ήταν ο Αχιλλέας.
Θεωρώ πως πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα είναι όλες οι ομάδες που έχουνε ενισχυθεί σημαντικά με αρκετούς καλούς παίκτες. Εμείς φυσικά κοιτάμε το σπίτι μας, συνεχίζουμε και κοιτάμε μπροστά».

Αποστόλης Κατσιάνος:

katsianos
«Είναι πολύ θετικό που το ρόστερ της ομάδας απαρτίζεται από πολλά νέα παιδιά. Όλοι μας έχουμε όρεξη, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και πιστεύω πως θα είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα. Με δουλειά και αφοσίωση θα αντεπεξέλθουμε σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα».

Πέτρος Τσεκούρας:

tsekouras
«Είμαστε ουσιαστικά μια καινούρια ομάδα, με νέα παιδιά στο δυναμικό της. Υπάρχει πολύ καλό υλικό, θα ξεκινήσουν μετά τις προπονήσεις και τα φιλικά, με στόχο να αποκτήσουμε μια ομοιογένεια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις».

 

Τα φιλικά παιχνίδια

Επτά φιλικά παιχνίδια θα δώσει εκτός έδρας η Αστραπή Νέας Πολιτείας και το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σήμερα Νίκαια-Αστραπή Ν.Π.
22/8 Βούναινα-Αστραπή Ν.Π.
24/8 Κιλελέρ-Αστραπή Ν.Π.
29/8 Σμόλικας-Αστραπή Ν.Π.
31/8 Δωτιέας-Αστραπή Ν.Π.
5/9 Γιάννουλη-Αστραπή Ν.Π.
7/9 Φαλανιακός-Αστραπή Ν.Π.

 

Το πάρε-δώσε των μεταγραφών

Από την ομάδα της Νέας Πολιτείας αποχώρησαν οι: Κυριάκος, Φούντας, Μπρέλας, Παπαμάνος, Μπατζέλας, Ραμάι, Γιαγιάκος, Αλεξόπουλος.
Οι νέοι παίκτες που ήρθαν είναι: Μαρδάνης, Μάρκου, Τσεκούρας (Αναγέννηση Καλοχωρίου), Μπάρδας (Ηρακλής Λάρισας), Κιούσης, Πράπας (Ολίμπικ/Νέες Καρυές), Τσιμπόλης, Μαναός (U-15 ΑΕΛ), Κατσιάνος (Φιλοκτήτης Μελιβοίας), Αργυρακούλης (Ραχούλα), Σκέντζας(Λάρισα 2012), Δημητρόφ (Καλαρρύτες).

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ
Φωτ. Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass