ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Το τρίτο στάδιο προετοιμασίας του Απόλλωνα

• Ανδρέας Πασπαλιάρης: «Στο Καρπενήσι το προπονητικό τιμ είδε αυτό που ήθελε»

Δημοσίευση: 16 Αυγ 2017 22:02
Αναμνηστική φωτογραφία στο Καρπενήσι λίγο πριν τον δρόμο της επιστροφής Αναμνηστική φωτογραφία στο Καρπενήσι λίγο πριν τον δρόμο της επιστροφής

 Το κυρίως στάδιο της προετοιμασίας του ολοκλήρωσε προχθές το πρωί στο Καρπενήσι ο Απόλλων Λάρισας και το μεσημέρι η αποστολή επέστρεψε στη θεσσαλική πρωτεύουσα.

Στις δύο εβδομάδες παραμονής στο βουνό, ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Σάκης Θεοδοσιάδης με τους συνεργάτες του, προσπάθησαν να περάσουν τα μηνύματα στους παίκτες πως μόνο με σκληρή δουλειά και προσωπικές θυσίες, η ομάδα θα μπορέσει να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στην Football League. Με πολλά νέα πρόσωπα η λαρισινή ομάδα θέλει να είναι το ίδιο δυνατή όπως και πέρυσι στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, όπου από την αρχή οδήγησε την κούρσα και στο τέλος έκοψε πρώτη το νήμα της ανόδου. Φέτος θα είναι αναμφίβολα πιο δύσκολα τα πράγματα και το…τρίτο μάτι του εορτάζοντος χθες μεγαλομετόχου Παναγιώτη Μαντζανά ο διευθυντής της ΠΑΕ Ανδρέας Πασπαλιάρης, σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής: «Στο Καρπενήσι το προπονητικό τιμ είδε αυτό που ήθελε και τα αποτελέσματα της δουλειάς, θα φανούνε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Ευτυχώς δεν είχαμε μυικούς τραυματισμούς και ο Ιορδανίδης που χτύπησε στον αυχένα σιγά-σιγά θα ακολουθήσει κανονικούς ρυθμούς. Τα αποτελέσματα των φιλικών φυσικά και θα αξιολογηθούν, όμως θεωρώ πως τόσο στον αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων όπου ηττηθήκαμε 3-1 όσο και στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή από την οποία χάσαμε 1-0, η ομάδα έδειξε ενθαρρυντικά στοιχεία. Το τεχνικό τιμ γνωρίζει πολύ καλά πού χρειάζεται ακόμη βελτίωση και πότε πρέπει να είναι έτοιμη η ομάδα για τις επίσημες υποχρεώσεις της. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος διότι είδα στο διάστημα αυτό των 14 ημερών να γίνεται μια εξαιρετική δουλειά, αλλά ο κ.Θεοδοσιάδης γνωρίζει περισσότερο από τον καθένα μας τις αδυναμίες και θα φροντίσει να διορθωθούν το συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα». ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη μετά το χθεσινό ρεπό θα ξεκουραστούν και σήμερα, ενώ για αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση στο γήπεδο της Τερψιθέας. Επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή 20 Αυγούστου στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, όπου ο Απόλλωνας θα υποδεχτεί τον γειτονικό Α.Ο.Τρικάλων, στις 18:30. Θα ακολουθήσει το Σάββατο 26 Αυγούστου φιλικό με τον F.C. Volos στη γειτονική πόλη, ενώ και ένα ακόμη φιλικό θα δοθεί πιθανότατα με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ FOOTBALL LEAGUE Άγνωστο παραμένει πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League και πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Πάντως ενδεχομένως να έχουμε νέα τη Δευτέρα 21 ή την Τρίτη 22 του μηνός, καθώς αναμένεται να συνεδριάσει το δ.σ. της Football League για να αποφασίσει σχετικά με τα παραπάνω ζητήματα και για άλλα θέματα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass