Π.Ο.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Με νέα παιδιά και φιλοδοξίες

*Θέλει να έχει μια καλή αγωνιστική παρουσία στην Α' κατηγορία

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2017 22:13

Με πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ του και μέσα σε πολύ καλό κλίμα παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, ο Π.Ο.Ε. συνεχίζει την προετοιμασία του για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Το σωματείο της Ελασσόνας κρατά χαμηλούς τόνους, διότι οι άνθρωποι της διοίκησης γνωρίζουν πολύ καλά πως μια ομάδα κτίζεται πάνω σε γερές βάσεις, μόνο με τη δουλειά και την αγωνιστική πειθαρχία.

Άλλωστε στο ποδόσφαιρο ο καθρέπτης είναι ο αγωνιστικός χώρος και εκεί φαίνονται οι δυνατότητες, αλλά και οι αδυναμίες των ομάδων.

Η Ελασσόνα είναι μια περιοχή που στο παρελθόν έχει αναδείξει ποδοσφαιριστές που έκαναν και επαγγελματική καριέρα.

Αυτό θέλουν να κάνουν και φέτος οι υπεύθυνοι του σωματείου με τον νεαρό τεχνικό Δημήτρη Μπουκουβάλα, ο οποίος έχει και την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας.

Τα πρώτα δείγματα γραφής είναι θετικά για τον Π.Ο.Ε. ο οποίος στο φιλικό παιχνίδι που έγινε με τη Νίκη Βόλου, κοίταξε σαν ίσος προς ίσο την ομάδα της Νέας Ιωνίας και αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0.

Λίγο πριν το ξεκίνημα της συγκεκριμένης αναμέτρησης, ο πρόεδρος Άλκης Παλάγκας, ο γενικός αρχηγός Τάσος Δατσογιάννης και ο τεχνικός Δημήτρης Μπουκουβάλας ο οποίος πέρυσι οδήγησε τον Δωτιέα Αγιάς στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας με αντίπαλο τον Αχιλλέα Φαρσάλων, σε δηλώσεις τους στην «Ε», επισήμαναν τα εξής:

 

Αλκης Παλάγκας(πρόεδρος): «Έχουμε αποκτήσει φέτος πολλούς νέους παίκτες και στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα. Να τερματίσουμε ψηλά στην πρώτη πεντάδα ή εξάδα. Το μήνυμα που στέλνουμε στον κόσμο της περιοχής είναι να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει.

Δεν επιτρέπεται ολόκληρη Ελασσόνα να μην στηρίζει αυτή την ομάδα και την προσπάθεια που κάνουμε εμείς».

Τάσος Δατσογιάννης(γενικός αρχηγός): «Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, σε μια κατηγορία όπου σχεδόν όλες οι ομάδες φέτος θα είναι ισοδύναμες. Στηριζόμαστε σε νέα παιδιά και ελπίζουμε πως με την βοήθεια των φιλάθλων, θα είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα στην Α’ ΕΠΣΛ»

Δημήτρης Μπουκουβάλας(προπονητής):

-Για το φετινό πρωτάθλημα: «Φέτος μπορεί να μην υπάρξει ομάδα φόβητρο-φαβορί, όμως βλέπω πως όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν πάρα πολύ. Πιστεύω πως 6,7 ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο. Αετός Αμυγδαλέας, Λάρισα 2012, Οικονόμος Τσαριτσάνης, Ηρακλής Λ., Δήμητρα Γιάννουλης που παρουσιάζει πολύ καλή οργάνωση και δουλειά όλα τα χρόνια όπως και ο Δωτιέας, το φαβορί κατά τη γνώμη μου, είναι από τις πιο δυνατές ομάδες.

Μιλάμε για ένα πρωτάθλημα όπου κάθε αγωνιστική, θα έχουμε και ένα ντέρμπι.

Για μένα θα είναι το πιο δύσκολο των τελευταίων ετών αλλά και το πιο όμορφο, το πιο συναρπαστικό παράλληλα».

-Για την Ελασσόνα: «Ο Π.Ο.Ε. είναι μεγάλη ομάδα και γίνεται μια καινούργια αρχή σε όλους τους τομείς.

Αποχώρησαν 15 παίκτες και ήρθαν 10 καινούριοι παίκτες, που είναι όλοι νέοι σε ηλικία. Ο μεγαλύτερος είναι 28 ετών και όλοι από 15 έως 23.

Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Χρειάζεται υπομονή, σε βάθος χρόνου να ανεβάσουμε παιδιά και να συνεχίσουν σε επαγγελματικές ομάδες.

Άλλωστε η Ελασσόνα είναι ποδοσφαιρομάνα και θα ξαναγίνει μέσα από τη δουλειά. Θέλω να την ξανακάνουμε σε βάθος μεγάλη δύναμη. Οι εγκαταστάσεις και τα γήπεδα είναι σε αρίστη κατάσταση.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ στην ΑΕΛ, στον Απόλλωνα και τον Αχιλλέα Φαρσάλων καλή επιτυχία, στέλνοντας και ένα μήνυμα: «Η Λάρισα έχει πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και είναι κρίμα να φεύγουνε για αλλού. Εκμεταλλευτείτε τους».

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

Οι παίκτες συνειδητοποιούν πως είναι σε μια ομάδα με βαριά φανέλα και θα προσπαθήσουν να την φτάσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα. Χαρακτηριστικά στις δηλώσεις τους τόνισαν τα εξής:

Δημήτρης Ματούλας: «Εύχομαι πάνω από όλα υγεία και στόχος μας είναι το καλό ποδόσφαιρο. Να αναδείξουμε το ταλέντο της Ελασσόνας και να γίνουμε όσο πιο αποτελεσματικοί μπορούμε.

Παράλληλα να φτάσουμε όσο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο».

Ιωάννης Κυρίτσης: «Πιστεύουμε στο καλύτερο, στόχος μας είναι να ανέβουμε στη Γ' Εθνική και πάνω από όλα να προωθηθούν ταλέντα του νομού που όπως βλέπουμε υπάρχουν πάρα πολλά.

Όσον αφορά στον κόσμο, αυτό που θέλουμε είναι να μας στηρίζει πάντα, στις νίκες αλλά και στις ήττες, όλοι να είμαστε ενωμένοι».

Ντέιβιντ Μπόντε: «Καταρχάς εύχομαι καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς. Η ομάδα έχει νέα παιδιά στο ρόστερ της, με στόχους και φιλοδοξίες.

Ο Π.Ο.Ε. θα τερματίσει ψηλά, έχουμε πολύ καλό υλικό, ο προπονητής μας βοηθάει πάρα πολύ, δουλεύουμε με όρεξη και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Κώστας Γούπος: ««Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά και από την πλευρά μου, χωρίς τραυματισμούς, με υγεία σε όλα τα σωματεία του νομού.

Ο στόχος της ομάδας είναι να συνδυάσει καλό ποδόσφαιρο και να κρατηθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται, στην κατηγορία. Έχουμε πολλά νέα παιδιά τα οποία θέλουν να διακριθούν και να κάνουν σιγά-σιγά ένα βήμα παραπάνω. Καλούμε τον κόσμο της Ελασσόνας να στηρίξει τη νέα αυτή προσπάθεια και να είναι σίγουροι πως ο Π.Ο.Ε. σε όλα τα παιχνίδια θα παλεύει κάτι να πάρει».

ΤΟ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Στην ομάδα της Ελασσόνας ήρθαν οι: Παναγιώτου, Γούπος, Κυρίτσης Γιάννης, Κυρίτσης Αθανάσιος, Γελαλής, Παπαχρήστος, Λαγός, Νταμπώσης, Μπούνα, Μπόντε.

Αποχώρησαν οι: Καρλιάμπας, Μαστοροδήμος, Γκουτζουρέλας, Τσένος, Καρακώστας, Μάρκου, Μενσούρ, Ουσταμπασίδης, Μωυσίδης, Πετκολάι, Μπαλαμώτης, Ταστεμερίδης, Τσιάγκος, Μπέλτσιος

 

ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι θα δώσει σήμερα και ώρα 18:30 ο Π.Ο.Ε. στο στάδιο της Ελασσόνας, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Προοδευτικής.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ. Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass