Ο 20ΧΡΟΝΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Για δύο ακόμη χρόνια στην ΑΕΛ ο Φιλιππόπουλος

•«Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά ώστε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας» δήλωσε ο παίκτης

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2017 15:30

Στην επέκταση της συνεργασίας τους προχώρησαν ΑΕΛ και Παναγιώτης Φιλιππόπουλος. Ο 20χρονος σέντερ ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια στην ομάδα μπάσκετ των «βυσσινί» όπως γνωστοποίησε η διοίκηση του τμήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του τμήματος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Παναγιώτη Φιλιππόπουλο για δύο ακόμη χρόνια. Ο 20χρονος σέντερ (με ύψος 2.07μ.) έκανε τα πρώτα του βήματα στον Γ.Σ. Νίκαιας και στη συνέχεια αποκτήθηκε από την ΑΕΛ, με την οποία θα διανύσει την τρίτη του σεζόν. Αν και ακόμη νεαρός για τη θέση του και έχοντας σχετικά λίγα χρόνια προπόνησης, με την επιμονή, την εργατικότητα και τη μαχητικότητα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των προπονητών, καθώς τα περιθώρια βελτίωσής του είναι πολλά. Άλλωστε σεζόν με σεζόν κερδίζει χρόνο συμμετοχής και βέβαια εμπειρίες». Για την παραμονή του στην ΑΕΛ ο Παναγιώτης Φιλιππόπουλος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ΑΕΛ. Η εμπιστοσύνη της διοίκησης και του προπονητή αποτελούν για μένα ένα μεγάλο κίνητρο ώστε να προσπαθήσω για το καλύτερο». Επίσης, για τη νέα αγωνιστική χρονιά είπε: «Θα είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλους. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά ώστε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας». Τέλος για τους προσωπικούς του στόχους επισήμανε: «Το μόνο που σκέφτομαι είναι να βελτιώνομαι όλο και περισσότερο. Από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο βγει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass