ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ 3ης ΚΑΙ 4ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΔ/ΕΠΟ

Το διάστημα 4-9/9 τα γραπτά και αγωνιστικά τεστ της ΕΔ/ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2017 15:52

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι οι αγωνιστικές δοκιμασίες των αξιολογημένων, της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, διαιτητών-βοηθών διαιτητών 3ης κατηγορίας και διαιτητών 4ης κατηγορίας, θα διεξαχθούν στις 21-22/8/2017 στην Αθήνα και στις 23-24/8/2017 στη Θεσσαλονίκη.

ΤΑ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΕΔ/ΕΠΣΛ Από την ΕΔ/ΕΠΣΛ, ανακοινώθηκαν τα παρακάτω, σχετικά με τη διεξαγωγή των γραπτών και αγωνιστικών τεστ των μη αξιολογημένων διαιτητών, την προσκόμιση εγγράφων κ.α. Αναλυτικά: 1. Οι διαιτητές μέλη της ΕΔ/ΕΠΣΛ πρέπει κατά το χρονικό διάστημα, από 28-08-2017 μέχρι 04-09-2017, να προσκομίσουν στην ΕΔ/ΕΠΣΛ (Γραφεία Αδριανού, 12 Λάρισα): -Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου και -Γνωμάτευση – Καρδιολογικές εξετάσεις από α) ιδιώτη ιατρό, β) ιατρό από δημόσιο νοσοκομείο, ειδικότητας Παθολόγου ή Καρδιολόγου, για την κατάσταση της υγείας τους. Από την ανωτέρω υποχρέωση, εξαιρούνται οι διαιτητές που συμμετείχαν, στα πρόσφατα αγωνιστικά τεστ της ΚΕΔ/ΕΠΟ και αυτοί οι οποίοι θα συμμετάσχουν στα αγωνιστικά τεστ που θα πραγματοποιήσει η ΚΕΔ/ΕΠΟ από 21 έως 25-08-17. 2. Η πρώτη εκπαιδευτική συγκέντρωση για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018, θα γίνει τη Δευτέρα 04-09-2017. 3. Από 04 έως 09-09-2017 και σε ακριβή ημερομηνία που θα ορισθεί θα γίνουν οι παραγραμματισθείσες από τον Κανονισμό Διαιτησίας, γραπτές εξετάσεις των διαιτητών καθώς και των παρατηρητών διαιτησίας που δεν συμμετείχαν στις γραπτές εξετάσεις που έγιναν στα πρόσφατα σεμινάρια της ΚΕΔ/ΕΠΟ. 4. Η ύλη των εξετάσεων απ’ όπου θα προέρχονται οι ερωτήσεις των εξετάσεων θα προέρχεται μέσα από την ύλη που περιλαμβάνουν οι Κανόνες Παιχνιδιού 2016-2017, και η οποία έχει διδαχθεί κατά την τελευταία αγωνιστική περίοδο στις εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις. 5. Ακολούθως κατά το από 04 μέχρι 09-09-2017 χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν με μέριμνα της ΕΔ/ΕΠΣΛ τα προβλεπόμενα από τον Κανονισμό Διαιτησίας, αγωνιστικά τεστ των διαιτητών, που δεν συμμετείχαν στις αγωνιστικές δοκιμασίες της ΚΕΔ/ΕΠΟ. Δηλαδή θα συμμετέχουν μόνο οι μη αξιολογημένοι διαιτητές της ΕΠΣΛ (Θα ακολουθήσει αναλυτικό πρόγραμμα). 6. Επισημαίνονται προς γνώση και εφαρμογή τα παρακάτω: Α) Βάσει του άρθρου 36 του Κανονισμού Διαιτησίας, απαγορεύεται σε οποιονδήποτε διαιτητή της ΕΠΣΛ να διευθύνει φιλικό αγώνα ερασιτεχνικών σωματείων (εξαιρούνται οι ορισμοί που πραγματοποιεί η ΚΕΔ/ΕΠΟ), χωρίς να έχει οριστεί αρμοδίως από την ΕΔ/ΕΠΣΛ. Β) Διαιτητής ή παρατηρητής (μη αξιολογημένος), που δεν θα συμμετάσχει στις γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες της ΕΔ/ΕΠΣΛ, δεν θα έχει δικαίωμα αξιολόγησης και κατ’ επέκταση ορισμού σε αγώνες αρμοδιότητας ΕΠΣΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass