ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 10ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ «3on3»

Μπασκετικό τσουνάμι στον Αγιόκαμπο

• Νικήτρια της διοργάνωσης η ομάδα «Φουλ Καλοί»

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2017 17:16

Ολοκληρώθηκε το 10ο τουρνουά μπάσκετ «3on3» Αγιοκάμπου που πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό γήπεδο της Σωτηρίτσας το τριήμερο 28, 29 και 30 Ιουλίου 2017.


Αθρόα η συμμετοχή των «μπασκετικών» του νομού (και όχι μόνο) που ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών. Ο αριθμός των ομάδων και των παικτών που συμμετείχαν ήταν ο μεγαλύτερος από το ξεκίνημα της διοργάνωσης. Συμμετείχαν 96 αθλητές σε ομάδες, οι οποίες εντάχθηκαν σε 4 ομίλους κατάταξης.
Ταλέντα του μπάσκετ όλων των ηλικιών, καταξιωμένοι παίκτες, αποθέωσαν το άθλημα. Μέσα σε άριστο αγωνιστικό κλίμα που χαρακτηρίστηκε από τη δύναμη, το πάθος, τον ενθουσιασμό και το ήθος των αθλητών, προσφέρθηκε θέαμα υψηλού επιπέδου στους πολυάριθμους φίλους του αθλήματος που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον όλες τις αναμετρήσεις των ομάδων. Οι «αγωνιστικές» εκπλήξεις ήταν μεγάλες και οι ανατροπές στις προβλέψεις των αποτελεσμάτων ήταν πολλές. Νεαροί αθλητές, παίδες και έφηβοι κατόρθωσαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους αντιμετωπίζοντας «στα ίσα» έμπειρους συναθλητές τους μεγαλύτερων ηλικιών. Τελικά το μπάσκετ βγήκε κερδισμένο το τριήμερο αυτό στα παράλια του Αγιοκάμπου και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Προκριματικοί αγώνες
• 1ος Όμιλος
Φουλ Καλοί (Λέγκας, Καραδήμας, Τσιούλκας, Φιλιππόπουλος) (5 νίκες) και Τραγανά Ζουζούνια (Κοντογιάννης, Φλώρος, Καραδήμος, Ακριβοσούλης) (3 νίκες)

• 2ος Όμιλος
Προκρίθηκαν οι ομάδες Μαχητές (Κουραμάς Δ., Κουραμάς Γ., Χαρατσής, Τσουκνίδας) (5 νίκες) και Triple Threat (Μόσιαλος, Τζήμας, Jackson) (4 νίκες)

• 3ος Όμιλος
Προκρίθηκαν οι ομάδες Autan (Καρπούζας, Αγαπίου, Σπυρόπουλος, Πασχάλης) (5 νίκες) και Terminators (Βήτας, Χρηστάκος, Αναστασίου) (3 νίκες)

• 4ος Όμιλος
Προκρίθηκαν οι ομάδες Τουκάν (Παπάζογλου, Παναγόπουλος, Σαριμπαλίδης, Πανάγος) (4 νίκες) και Κακάντρες (Κουτσούκης, Μούλιας, Γελαλής, Τσιμπλακούλης) (2 νίκες)

 

Συνέχεια προκριματικών
1. Φουλ Καλοί-Κακάντρες    (15-11)    (15-7)
2. Τουκάν – Τρ. Ζουζούνια    (10-15)    (10-15)
3. Autan – Terminators    (15-12) (14-16) (13-16)
4. Μαχητές – Triple Threat    (15-3)    (15-6)
Ημιτελικοί
1. Φουλ Καλοί– Μαχητές    (15-13)    (16-9)
2. Terminators– Τρ. Ζουζούνια    (8-15)    (11-15)
Τελικός
Φουλ Καλοί – Τρ. Ζουζούνια    (15-8, 15-11)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass