Χόρεψε η Δόξα Βλαχογιαννίου

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2017 20:47

Την ετήσια καλοκαιρινή της χοροεσπερίδα πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη στην πλατεία του χωριού, η Δόξα Βλαχογιαννίου.


Ο πρόεδρος Αντώνης Στεργιούλας ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για την παρουσία τους και τους ανθρώπους που τη στηρίζουν με τις χορηγίες τους.
Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λαδόπουλος, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού για την ομάδα και τον κόσμο της, ενώ ο ίδιος συνεχάρη τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές, που κρατούν με την ομάδα της Δόξας ζωντανό το χωριό.
Ακολούθως ο πρώην πρόεδρος του Τυρνάβου 2005 Αχιλλέας Δόκος από την πλευρά του τόνισε πως η Δόξα Βλαχογιαννίου έχει μια δυναμική στον χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου, ενώ έδωσε πολύτιμες συμβουλές στη διοίκηση, στον φίλο του προπονητή Νίκο Φακίτσα και στους ποδοσφαιριστές, τονίζοντας πως πρέπει να αγαπούν την ομάδα και να τιμούν τη φανέλα της, φιλοξενώντας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις ομάδες.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός του Γιώργου Λαδόπουλου(σ.σ. ο κ. Στεργιούλας ευχαρίστησε και τον αντιπεριφερειάρχη Θανάση Παιδή για την πολύτιμη βοήθειά του), οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ελασσόνας Γιάννης Σαπουνάς, Δημήτριος Λέκας, ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣΛ Λάρισας Δημήτρης Μπουχλαριώτης ο οποίος ήταν παρέα με τους Χρήστο Μπασαγιάννη (αναπληρωτής γραμματέας) και Ειρηναίο Καριώτη(μέλος του Δ.Σ.), ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας Λάμπρος Ιωακείμ, ο πρώην γενικός αρχηγός του Τυρνάβου Αλέκος Μπότης, οι προπονητές Βαγγέλης Μπιρσίμης και Θοδωρής Εμμανουήλ, ο διαιτητής Θανάσης Δρυστέλας, οι πρώην ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Λάρισας Μπάμπης Φώτης και Γιάννης Δραγατσίκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass