ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΠΑΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΡ 3-1

Ήττα γνώρισε ο Απόλλων Λάρισας

* Το ερχόμενο Σάββατο 12/8 νέο τεστ στο Καρπενήσι με την Παναχαϊκή

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2017 22:00

Την ήττα γνώρισε προχθές το απόγευμα στο Καρπενήσι όπου προετοιμάζεται ο Απόλλων Λάρισας από τον ΠΑΟ Αήττητο Σπάτων, με σκορ 3-1.

Οι παίκτες κλήθηκαν να ανταποκριθούν, μετά από πέντε μέρες σκληρής προετοιμασίας στο βουνό, στις απαιτήσεις του αγώνα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που έχει στις τάξεις της πολλούς γνωστούς ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα αν και νεοφώτιστη στη Γ' Εθνική κατηγορία έδειξε πως θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα σεζόν.

Στο α'ημίχρονο οι Λαρισαίοι αν και μπήκαν καλά, τα αμυντικά λάθη επέφεραν τα γκολ των Αθηναίων.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας αντέδρασε, πέτυχε ένα όμορφο γκολ με τον Γιάννη Κολοβό στο 67', έχασε ευκαιρίες, είχε γενικά μια καλή εικόνα αλλά σίγουρα θέλει ακόμη πολλή δουλειά για να φτάσει στα επίπεδα που θέλει και ο προπονητής του.

Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει 23 παίκτες και φυσικά να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα, για τον κάθε ποδοσφαιριστή και να δει σε ποιο σημείο βρίσκονται, εν μέσω προετοιμασίας.

Τα τέρματα για τα Σπάτα πέτυχαν οι Λύγκος (13', 31' πεν.), Φαρινόλα(28') και το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Κολοβός στο 67'.

Να θυμίσουμε ότι το πρωί του Σαββάτου πριν το ματς, οι παίκτες του Απόλλωνα συνέχισαν την προετοιμασία τους, κάνοντας κανονική προπόνηση.

Διαιτησία: Κουρλός (Μπύρος, Ελ Ταχάν)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής (46' Λέτσος), Μουστάκης (46' Αρκουμάνης), Βιδάλης (46' Τζάκσον, 76' Ντβάλι), Χριστοφιλέας (46' Ηρακλής), Κωστόπουλος (78' Λαζάρου), Τσέπας (87' Κυριακού), Σκαφίδας (46' Κρητικός), Γκούμας (68' Μπότσης), Λύγκος (46' Σκούμας), Φαρινόλα (46' Σεΐτι), Νικλητσιώτης (46' Κατσικογιάννης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης (31' Παϊτέρης, 59' Κραβαρίτης), Σάββας (46' Σκούπρας), Καμπέρης (46' Κουρτεσιώτης), Ιορδανίδης (46' Ανδρέου Ι.), Παπαζαχαρίας (46' Ανδρέου Ε.), Ιβανίδης (46' Χατζής), Διβανές (46' Λουκάς), Τσιλούλης (46' Σουλίδης), Μίλιτς (46' Σαχινίδης), Καρακατσάνης (46' Μαυριάς), Συράκος (46' Κολοβός).

*Το επόμενο φιλικό των «κυανόλευκων» είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 12 Αυγούστου και ώρα 18:30 στο Καρπενήσι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass