ΑΝΤΡΕ ΠΑΟΥΣ:

Ο Ντοντό είναι παίκτης της ομάδας

*Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι σε δύο εβδομάδες

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2017 22:01

Ο Ντοντό παραμένει παίκτης της ομάδας και δεν έχει ενημέρωση για κάτι διαφορετικό, τόνισε στις δηλώσεις του ο τεχνικός Αντρέ Πάους, μετά το παιχνίδι.

Παράλληλα πήρε θέση για τον Αγρόδημο, τονίζοντας πως μίλησε μαζί του εξηγώντας του πως θα πρέπει να βρει χρόνο για να φτάσει στο επίπεδο να αγωνιστεί στη Super League.

Όσον αφορά στο φιλικό είπε πως ήταν ένα δύσκολο ματς, με την ομάδα να έχει κάνει ένα μεγάλο ταξίδι έως την Ξάνθη που δεν είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά είδε βελτίωση συμπληρώνοντας πως ο στόχος είναι η ΑΕΛ να είναι έτοιμη μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, σε δύο εβδομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολλανδού τεχνικού:

-Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι που κάναμε περίπου 5-6 ώρες πριν αγωνιστούμε και ήταν μία ζεστή μέρα όπου δεν βοήθησε για να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Εγώ πάντως είδα πολλά καλά πράγματα και κόντρα σε μία καλή ομάδα όπως είναι η Ξάνθη. Σήμερα η ομάδα είχε στο μυαλό της να κρατήσει το μηδέν και αυτό το πετύχαμε.

Σίγουρα δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι μας και υπήρξαν φάσεις που δεν είχαμε καλές τοποθετήσεις. Αλλά βδομάδα με τη βδομάδα θα γινόμαστε καλύτεροι και θα έχουμε μία καλύτερη εικόνα.

Είχαμε κάποιες δυσκολίες όλο αυτό το διάστημα, αλλά όπως είπα βλέπω μία βελτίωση. Σκοπός μας πάντως είναι να είμαστε έτοιμοι σε δύο βδομάδες με την έναρξη του πρωταθλήματος».

-Για την περίπτωση του Ντοντό: «Για μένα δεν υφίσταται θέμα δεύτερης ευκαιρίας καθώς δεν γνωρίζω κάτι γι’αυτό. Για μένα είναι ακόμα παίκτης της ομάδας, καθώς δεν έχω ενημέρωση για κάτι διαφορετικό».

-Για το αν θα υπάρξουν άλλες αποχωρήσεις: «Εμείς θα κρατήσουμε το ρόστερ που έχουμε με τους 26 ποδοσφαιριστές. Για μένα δεν χρειάζονται αλλαγές σ’αυτό το σημείο. Ο βασικός κορμός στο πρωτάθλημα πάντως θα είναι περίπου στους 18-20 ποδοσφαιριστές».

-Για τον Αγρόδημο: «Εγώ μίλησα με τον Αγρόδημο για να του εξηγήσω την κατάσταση. Δεν έχω ενημερωθεί ακόμα για το τι θα κάνει. Δεν ξέρω αν έχει αποφασίσει ο ίδιος να μην είναι μέλος πάντως της ομάδας».

-Για το γεγονός πως ο παίκτης ζήτησε να μείνει ελεύθερος: «Αν έχει αποφασίσει κάτι τέτοιο δεν ξέρω τι να πω. Όταν ένας παίκτης έρχεται νέος στην ομάδα σε μεγαλύτερη κατηγορία, έχει να αντιμετωπίσει ένα διαφορετικό επίπεδο. Πρέπει λοιπόν να προσαρμοστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Ο ίδιος έπρεπε να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και θα ήταν καλό να αγωνιστεί στη Football League. Είναι μία δύσκολη απόφαση, αλλά αν θέλεις να βελτιωθείς θα χρειαστεί να προπονηθείς περισσότερο. Η κατηγορία έχει διαφορετικό ρυθμό και χρειαζόταν περισσότερο χρόνο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass