ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

Διεκδικεί μετάλλιο η Στεφανίδη

• Αποκλείστηκε η Παπαχρήστου

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2017 16:52

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση μεταλλίου και σε διοργάνωση παγκοσμίου πρωταθλήματος ανοικτού στίβου -το μόνο που λείπει από τη συλλογή της- έκανε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Στην πρεμιέρα των αγώνων στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετείχε στον προκριματικό του επί κοντώ και με 4.60μ, στο μοναδικό άλμα που επιχείρησε, έπιασε το όριο και πέρασε στον σημερινό τελικό(21.00). Η Στεφανίδη έχει κάνει 4.85μ, που είναι και η κορυφαία επίδοση στον κόσμο για το 2017.

 

ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ Η ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ
Αντίθετα, η Βούλα Παπαχρήστου δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του τριπλούν που θα γίνει αύριο Δευτέρα (22.25), αφού με καλύτερη προσπάθεια στα 13.75 (+0.3 μ/δ), κατετάγη 20ή στο σύνολο στα προκριματικά του αγωνίσματος, κατά τη δεύτερη ημέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου του Λονδίνου.
Στον χθεσινό προκριματικό, η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι δεν βρήκε ρυθμό και χαρακτηριστικό είναι ότι στην πρώτη προσπάθεια έκανε 13.40μ (άν. +0.6 μ/δ), ενώ η δεύτερη ήταν άκυρη.
Οι Όλγκα Ριπακόβα (Καζακστάν) με 14.57μ και Κατερίνε Ιμπάργκουεν με 14.21μ «καθάρισαν» την πρόκριση με την πρώτη προσπάθεια, ενώ χωρίς πρόβλημα προκρίθηκαν πιάνοντας το όριο η Πορτογαλίδα Πατρίτσια Μαμονά με 14.29μ και η Γιούλιμιρ Ρόχας (Βενεζουέλα) με 14.52μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass