ΛΑΡΙΣΑ 2012

Ανεβάζει τον πήχη ψηλά

• Πανέτοιμη να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ δηλώνει η Λάρισα 2012 • Θ. Στεργιάδης: «Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κάνουμε αξιόλογη πορεία στο νέο πρωτάθλημα»

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2017 22:16

Η Λάρισα 2012 θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί πρωταθλήτρια στις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα, που αποτελεί δημιούργημα του παράγοντα Θύμιου Φλώρου, αποκτά φέτος τη δυναμική που της αρμόζει και δηλώνει πανέτοιμη να ανεβάσει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Γεμάτη φιλοδοξίες και αυτοπεποίθηση η Λάρισα 2012 ξεκινάει τη χρονιά με τις καλύτερες προϋποθέσεις, με στόχο να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο και να καθιερωθεί στο γκρουπ των ισχυρών της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.
«Η περσινή χρονιά ήταν λίγο δύσκολη για μας, καθώς εξασφαλίσαμε τη σωτηρία μας στα πλέι άουτ. Έτσι από την επόμενη ημέρα αποφασίσαμε να «στήσουμε» διαφορετικά την ομάδα με πρώτο στόχο να μην περάσουμε τις περσινές περιπέτειες. Έγινε ένας πολύ καλός σχεδιασμός και στο μεγαλύτερο ποσοστό αποκτήθηκαν οι πρώτες μας επιλογές, κάτι που για μένα είναι πολύ ευχάριστο, καθώς μας δίνεται η δυνατότητα να «χτίσουμε» μία ομάδα που θα μπορεί να παίξει και καλό ποδόσφαιρο και να κάνει αξιόλογη πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας» υπογράμμισε ο τεχνικός της Λάρισας 2012, Θοδωρής Στεργιάδης προσδιορίζοντας το στίγμα της φετινής χρονιάς και πρόσθεσε:
«Για μας δεν είναι αυτοσκοπός ο πρωταθλητισμός. Πρώτα απ’ όλα θέλουμε να «χτίσουμε» μία ομάδα που να την χαιρόμαστε εμείς, να τη βλέπουμε να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να προσπαθεί κάθε Κυριακή να κερδίζει. Από κει και πέρα ό,τι βγει. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.
Σε ό,τι αφορά στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, για πρώτη φορά φέτος δεν υπάρχει το μεγάλο φαβορί. Πιστεύω ότι 3-4 ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και θα πρωταγωνιστήσουν. Θεωρώ ότι η Τσαριτσάνη ενισχύθηκε και θα έχει ένα πολύ καλό σύνολο, ο Ηρακλής Λάρισας θα είναι δυνατός γιατί θα έχει μία ομοιογένεια από πέρσι και σε συνάρτηση με τις μεταγραφές που έκανε θα παρουσιάσει μία πολύ καλή ομάδα, η δική μας ομάδα θα είναι ανταγωνιστική, η ομάδα της Αγιάς είναι λίγο μυστήριο και θα δούμε πώς θα εξελιχθεί μετά την έναρξη της προετοιμασίας και η Αμυγδαλέα που πέρσι έκανε μία πολύ καλή πορεία και φέτος ενισχύθηκε, θα έχει καλή παρουσία και αξιόμαχο σύνολο.
Εν κατακλείδι πιστεύω ότι όποια ομάδα καταφέρει να διατηρήσει τη συνοχή της, έχει κάνει καλό σχεδιασμό και προγραμματισμό και έχει διάρκεια καθ’ όλη τη σεζόν θα μπορέσει να αντέξει. Το λέω αυτό επειδή το πιο δύσκολο στον ερασιτέχνη είναι να μπορεί να αντέχει, γιατί κάποιοι στη μέση της σεζόν μένουν από δυνάμεις. Εμείς αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, να έχουμε διάρκεια όσο μπορούμε» κατέληξε ο Θοδωρής Στεργιάδης.

 

Το μήνυμα των παικτών

Αισιόδοξοι ότι η νέα χρονιά θα είναι μια χρονιά επιτυχιών για τη Λάρισα 2012 δήλωσαν οι παίκτες της ομάδας. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:

Βασίλης Φλώρος:
«Στόχος της Λάρισας 2012 είναι να παίζει καλό ποδόσφαιρο έτσι ώστε να το ευχαριστιούνται οι παίκτες αλλά και όλα τα άλλα στελέχη της ομάδας και παράλληλα να φτάσει η ομάδα όσο πιο ψηλά μπορεί. Δεν είναι αυτοσκοπός η πρώτη θέση. Αυτό που θέλουμε είναι το καλό ποδόσφαιρο και η αξιοπρεπή παρουσία».

Αντώνης Βούζας:
«Απ’ ό,τι δείχνουν και οι μεταγραφές η χρονιά φέτος είναι φιλόδοξη. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να έχουμε καλό κλίμα μεταξύ μας και αυτό πιστεύω το έχουμε πετύχει. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε γεροί να έχουμε σοβαρότητα σαν ομάδα και από κει και πέρα όλα τα άλλα είναι μέσα στο γήπεδο. Όταν προσπαθείς και δουλεύεις ο στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε».

Βαλάντης Φλώρος:
«Φέτος οι στόχοι είναι εντελώς διαφορετικοί, άλλωστε το δείχνουν και οι μεταγραφές που κάναμε. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλό μας. Θέλουμε να μπούμε στην τετράδα και να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε δηλαδή το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ Εθνική».

Χρήστος Δαλαμπύρας:
«Η ομάδα φέτος θα είναι ανταγωνιστική. Έγιναν εξαιρετικές μεταγραφές. Στόχος είναι να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Σίγουρα θα είμαστε πολύ καλύτεροι από πέρσι, γιατί έχουμε την εμπειρία της περσινής σεζόν από κει και πέρα γίνεται σωστή δουλειά στην προετοιμασία με τον κ. Στεργιάδη και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε η ομάδα να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

 

Τα φιλικά:

12/8: Δήμητρα Γιάννουλης
20/8: Αμυγδαλέα
24/8: Ελευθεραί
27/8: Τύρναβος
2/9: Συκούριο
5/9: Μαυροβούνι

 

Το «πάρε-δώσε» των παικτών

Αποκτήθηκαν: Βούζας, Μανακούσιος Δ., Φλώρος (Ατρόμητος Παλαμάς), Μπρέλλας (Αστραπή Ν. Πολιτείας), Μολάς (Ηρακλής Λάρ.), Σενκάι (Συκούριο), Μανακούσιος Θ. (Σμόλικας), Καλιμμάνης (Ολύμπικ/Ν. Καρυές), Τσιάκος (ΑΟΚ), Νταής (Χειμάδι), Δημόπουλος (Λαρισαϊκός).

Αποχώρησαν: Θ. Γεωργούλας, Μ. Γεωργούλας, Γκόλτσος, Ιορδανίδης, Σκέντζας, Καρτσαμπάς.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass