ΔΟΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ

Πλακέτα από την ΑΕΛ Καναδά

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2017 21:33

Πριν ξεκινήσει η φιλική αναμέτρηση ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα στο AEL FC ARENA ο ποδοσφαιριστής της ομάδας ΑΕΛ Καναδά, Στιβ Βεργυρής ο οποίος ταξίδεψε στην Ελλάδα και βρέθηκε στο γήπεδο για να μεταβιβάσει τις ευχές από την άλλη μεριά του Ατλαντικού στα… αδέρφια του, τους φιλάθλους της ΑΕΛ.


Έδωσε μία τιμητική πλακέτα, διαβάζοντας έναν σύντομο λόγο από όλους τους παίκτες τους παίκτες της ΑΕΛ Καναδά.
Ο Στιβ Βεργυρής ανέφερε κατά τη διάρκεια της παράδοσης της τιμητικής πλακέτας στους αντιπροέδρους της ΠΑΕ ΑΕΛ, Ηλία Παλαιοχωρλίδη και Ζήση Ντελόπουλο:
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Κούγια και τον Μάρκου και τους υπόλοιπους της ΠΑΕ ΑΕΛ. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους για την υποστήριξη και ευχόμαστε ως ΑΕΛ Καναδά επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις και στο πρωτάθλημα της Super League.
Σας προσφέρουμε μια πλακέτα υπογεγραμμένη από όλους στην ΑΕΛ Καναδά και σας στέλνουμε τους χαιρετισμούς μας, αδέλφια μας».
Τον λόγο στη συνέχεια πήρε πρώτα ο Ηλίας Παλαιοχωρλίδης, τονίζοντας: «Θα θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΑΕΛ Καναδά που συνεχίζει την ιδέα της ΑΕΛ στα πέραντα της οικουμένης και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχία στο έργο τους».
Παράλληλα γι’ αυτή την πρωτοβουλία της ΑΕΛ Καναδά μίλησε και ο Ζήσης Ντελόπουλος: «Είμαι βαθιά συγκινημένος. Ευχαριστούμε για όλα και πάντα επιτυχίες. Να κρατάτε ψηλά τη σημαία της ΑΕΛ σε όλη τη γη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass