ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Λίγα λόγια, πολλή δουλειά στον Απόλλωνα

• Γιώργος Βέβης: «Ελπίζουμε πως θα είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα στην Football League». • Αντρέας Πασπαλιάρης: «Προσγειωμένοι και να κρατάμε πάντα χαμηλούς τόνους» • Σάκης Θεοδοσιάδης: «Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τις βάσεις μας για να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2017 22:14

Μέσα σε συνθήκες ιδανικές για προπονήσεις αυτή την περίοδο, ο Απόλλων Λάρισας συνεχίζει από χθες το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Καρπενήσι, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 14 Αυγούστου.


Το πρωί η αποστολή αναχώρησε από το γήπεδο της Φιλιππούπολης και το «παρών» έδωσαν κανονικά 23 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, που είναι μέχρι τώρα στο ρόστερ ενώ αναμένεται να προστεθούν ακόμη δύο.
Πριν την αναχώρηση μίλησε στους παίκτες ο πρόεδρος της Δ.Ε. της ΠΑΕ κ. Γιώργος Βέβης που τους ζήτησε πειθαρχία και δουλειά ενώ δεν παρέλειψε να τους ευχηθεί να είναι γεροί και να τα δώσουν όλα για να είναι πανέτοιμοι στο πρωτάθλημα.
Ακολούθως και ο προπονητής κ. Θεοδοσιάδης τους επισήμανε τις τελευταίες λεπτομέρειες για το ταξίδι και γενικά για την προετοιμασία.
Παρόντες στην αναχώρηση ήταν ακόμη ο αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη κ. Χρήστος Μπουχουρίδης ο οποίος τόνισε πως ο ερασιτέχνης θα είναι δίπλα τους, το διοικητικό στέλεχος κ. Θάνος Μαργαριτόπουλος, ενώ ο πρόεδρος κ. Χρήστος Τερζούδης λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων βρέθηκε για λίγο και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στην προετοιμασία.
Στη Φιλιππούπολη ήταν και δύο φίλοι της ομάδας, ο Δημήτρης Μπουχώρης με τον Κώστα Λόκα.
Λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, σε δηλώσεις τους οι κ.Βέβης, Πασπαλιάρης, Θεοδοσιάδης, επισήμαναν τα εξής:

-Γιώργος Βέβης (πρόεδρος Δ.Ε. της ΠΑΕ):
«Η ομάδα πάει για 14 ημέρες στο Καρπενήσι. Τόσο ο προπονητής κ. Θεοδοσιάδης όσο και ο πρόεδρος κ.Μαντζανάς έχουν καταστρώσει τα πλάνα για τη νέα σεζόν. Όπως και την προηγούμενη σεζόν έτσι και φέτος η ομάδα θα βαδίσει προσεκτικά, βήμα βήμα και σε κάθε αγώνα θα στοχεύει πάντα στη νίκη.
Το έμψυχο δυναμικό έχει ανανεωθεί σχεδόν κατά το 60% και με τους παλιούς παίκτες ελπίζουμε πως θα είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα στην Football League.
Διοικητικά αντιμετωπίζεται με το καλύτερο δυνατό τρόπο, είμαστε μια οικογένεια, το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και ευελπιστούμε πως τα αποτελέσματα θα φανούνε στην πορεία».

-Σάκης Θεοδοσιάδης (προπονητής):
«Μετά το πέρας της εβδομάδας, οι πρώτες ημέρες προετοιμασίας κυλήσανε πολύ θετικά για την ομάδα μας. Υπάρχει μεγάλη διάθεση και ενέργεια στις προπονήσεις από τα παιδιά. Είναι όλοι τους προσηλωμένοι στον στόχο.
Αυτές οι ημέρες για όλες τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές είναι δύσκολες, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά.
Όλοι προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό έτσι ώστε όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα η ομάδα να είναι πανέτοιμη από όλες τις πλευρές.
Πάμε στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, εκεί για τις επόμενες 14 ημέρες θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τις βάσεις μας για να είμαστε ανταγωνιστικοί στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα ανταπόκριση των παιδιών και θέλω να πιστεύω πως θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και τις επόμενες ημέρες, πάνω στο Καρπενήσι.
Τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουμε εκεί είναι στις 5 Αυγούστου με τον Αήττητο Σπάτων και στις 12 του μηνός με την Παναχαϊκή».

-Ανδρέας Πασπαλιάρης (διευθυντής της ΠΑΕ):
«Πάμε για σκληρή δουλειά και όχι για διακοπές στο Καρπενήσι. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και όσο λιγότερο μιλάμε, θα είναι ό,τι το καλύτερο προκειμένου να φτάσουμε στον βαθμό που επιθυμούμε.
Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα που έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα, από τη Γ’ Εθνική.
Όμως την καινούργια σεζόν στη Football League θα είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα και οφείλουμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Τα παιδιά δουλεύουν με όρεξη και ο προπονητής θα επιδιώξει με τους συνεργάτες του να κτίσουν πάνω σε γερές βάσεις, ένα ισχυρό οικοδόμημα.
Το πού μπορούμε να φτάσουμε θα το δούμε στην πορεία και ας είμαστε προσγειωμένοι, διότι μόνο έτσι μπορούμε να κερδίσουμε πολλά».

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
Από την πλευρά τους δύο ποδοσφαιριστές που ήταν και πέρυσι ο Σάββας με τον Σαχινίδη και δύο που ήρθαν φέτος ο Χατζής με τον Παπαζαχαρία, τόνισαν σε δηλώσεις τους στην «Ε», τα εξής:

Θανάσης Σάββας:
 «Έχουμε μια εβδομάδα που ξεκινήσαμε την προετοιμασία και ανεβαίνουμε στο Καρπενήσι για να κάνουμε το βασικό μας στάδιο. Πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά, να έχουμε πάνω από όλα υγεία και να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα τραυματισμών.
Η Football League είναι ένα απαιτητικό πρωτάθλημα και όπως είπε ο προπονητής μας κάθε Κυριακή θέλουμε να κερδίζουμε και ταμείο γίνεται στο τέλος».

Βασίλης Σαχινίδης:
«Προετοιμαζόμαστε με στόχο να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα και να κάνουμε μια καλή αρχή. Να έχουμε υγεία και στο Καρπενήσι πάμε για να κάνουμε όσο μπορούμε πιο καλά τη δουλειά μας».

Κώστας Χατζής:
«Το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο. Τα παιδιά που ήταν από πέρυσι μας αγκάλιασαν όλους τους καινούργιους παίκτες που ήρθαμε. Ο προπονητής μέσα από τη δουλειά θα προσπαθήσει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Πιστεύω πως θα πετύχουμε κάτι πολύ καλό. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία και να τερματίσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται γιατί μετά από πολλά χρόνια επανήλθε στη Β’ Εθνική και στόχος της είναι να εκπροσωπεί επάξια ως δεύτερη επαγγελματική ομάδα, την πόλη της Λάρισας».

Γρηγόρης Παπαζαχαρίας:
«Γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια, υπάρχει πολύ καλό κλίμα, όλα τα παιδιά είναι αξιόλογα και καλοί χαρακτήρες. Μέσα στα αποδυτήρια είμαστε πολύ καλά, δουλέψαμε μια εβδομάδα στη Λάρισα και τώρα πάμε στο βουνό για να βάλουμε τις βάσεις, αυτά που χρειάζεται ο προπονητής να τα εμπεδώσουμε ώστε να μπορέσουμε να παρουσιασθούμε πολύ ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα.
Σίγουρα οι στόχοι επειδή είναι νεοφώτιστη η ομάδα αλλά έχει ιστορία θα είναι να κάνουμε κάθε Κυριακή την καλύτερη εμφάνιση που μπορούμε, θα διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια αξιόλογη πορεία».

 

ΜΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΧΘΕΣ-ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΟ
Λίγο πριν το μεσημέρι αφίχθη χθες η αποστολή του Απόλλωνα στο Καρπενήσι και το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας.
Σήμερα οι «κυανόλευκοι» μπαίνουν κανονικά στο πρόγραμμα με διπλή προπόνηση στις 8 το πρωί και στις 6 το απόγευμα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Λεωνίδας Τζέκας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass