ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Συνεργασία Γυμναστικού Λ.-Φάρου με ΠΑΕ ΑΕΛ

• Εκπτώσεις σε εισιτήρια διαρκείας των δύο ομάδων και του μπάσκετ της ερασιτεχνικής ΑΕΛ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2017 18:10

Τη συνεργασία της με την ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε γνωστή χθες η ΚΑΕ ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος που θα εδρεύει στη Λάρισα φέτος και θα μετέχει στην Α1 Εθνική κατηγορία του μπάσκετ.


Παράλληλα ανακοινώθηκε πως θα υπάρξουν εκατέρωθεν εκπτώσεις στα εισιτήρια διαρκείας. Αναλυτικά: «Μετά από συμφωνία της ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος με την ΠΑΕ ΑΕΛ και τον ιδιοκτήτη της κ. Αλέξη Κούγια, σας ενημερώνουμε σχετικά με την από κοινού μας απόφαση, ότι οι φίλαθλοι της ομάδας μας, θα έχουν τη δυνατότητα προσκομίζοντας το εισιτήριο διαρκείας της ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος, στην ΠΑΕ ΑΕΛ, να δικαιούνται έκπτωσης 20% για να αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας της «βυσσινί» ομάδας.
Αντιστοίχως, στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας και της άψογης συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΛ, όσοι κατέχουν ή θα αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας της ΑΕΛ, μπορούν να το προσκομίσουν στα γραφεία της ΚΑΕ Γυμναστικός Λάρισας – Φάρος και έτσι αυτομάτως αποκτούν τη δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας της ομάδας μας με έκπτωση επίσης 20%.
Μια κίνηση, διευκόλυνσης των φιλάθλων της Λάρισας, δεδομένης της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βιώνει η χώρα μας.»

 

30% ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣ.ΑΕΛ
Μετά τη γνωστοποίηση συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΕΛ με τον Γ.Σ.Λ.-Φάρος στα εισιτήρια διαρκείας και η «βυσσινί» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της μπασκετικής ΑΕΛ θα έχουν έκπτωση 30% στα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΛ. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη συνεργασία της στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 με τον ΓΣ Λάρισας – Φάρος, που φέτος θα αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία του μπάσκετ.
Πιο συγκεκριμένα από σήμερα, όσοι φίλαθλοι της ΠΑΕ ΑΕΛ έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας για την ομάδα μας δικαιούνται έκπτωση 20% στα εισιτήρια διαρκείας του ΓΣ Λάρισας – Φάρος. Το ίδιο ισχύει και για όσους φιλάθλους του ΓΣ Λάρισας – Φάρος που θα αγοράσουν διαρκείας στην ομάδα τους, δικαιούνται δηλαδή 20% έκπτωση στα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΛ, πάντα με επίδειξη του ανάλογου παραστατικού.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ, προς άρση κάθε παρεξηγήσεως, επειδή κάποιοι κακόπιστοι παρερμήνευσαν την ενέργειά μας να συνεργαστούμε με τον ΓΣ Λάρισας – Φάρος στην πολιτική διαθέσεως και τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, ενημερώνει τους φιλάθλους μας, ότι όποιος αγοράζει εισιτήριο διαρκείας από το τμήμα μπάσκετ της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, το οποίο αντικειμενικά δεν έχει το ίδιο ενδιαφέρον με το πρωτάθλημα της Α1 όπου αγωνίζεται ο ΓΣ Λάρισας – Φάρος, θα έχει έκπτωση της τάξεως του 30% στα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΛ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass