ΜΕ ΤΟΝ 35ΧΡΟΝΟ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΣΑ

Δυναμώνει στην άμυνα η ΑΕΛ

• Και έχει πλέον πολλές λύσεις ο Αντρέ Πάους • Αποκτήθηκε και ο 23χρονος Γροντής που θα δοθεί δανεικός στα Τρίκαλα

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2017 22:10

Την ενίσχυση του δυναμικού της ομάδας συνεχίζει η διοίκηση της ΑΕΛ, για να είναι πλήρες το ρόστερ τόσο για τους αγώνες της Σούπερ Λίγκας, όσο και για εκείνους του Κυπέλλου Ελλάδος.

Με την απόκτηση του Μακεδόνα κεντρικού αμυντικού Γιώργου Κούσα, οι «βυσσινί» δυναμώνουν σημαντικά και στα μετόπισθεν, καθώς ο 35χρονος ποδοσφαιριστής με την εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά, στον χώρο της άμυνας.
Έτσι ο Ολλανδός τεχνικός Αντρέ Πάους θα έχει πολλές λύσεις σε όλες τις γραμμές, για να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στις επίσημες υποχρεώσεις.
Μέχρι τώρα τα μηνύματα είναι θετικά και αισιόδοξα από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, όμως πρέπει να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι διότι για να γίνει η κατάλληλη χημεία, χρειάζεται να περάσει κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα.
Το δύσκολο πρόγραμμα στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος δεν φοβίζει τους «βυσσινί» και ίσως σε αυτό το χρονικό διάστημα απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, να δείξουν ποιες είναι οι πραγματικές φετινές δυνατότητες.
Από κει και πέρα το πρόγραμμα της προετοιμασίας συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πλην αυτών των Αγκάνοβιτς και Λεοζίνιο οι οποίοι μετά τους τραυματισμούς που αντιμετώπισαν, αναμένεται να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα στις προπονήσεις από αύριο και σιγά σιγά θα μπούνε σε φουλ ρυθμούς.

 

ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Ο ΓΡΟΝΤΗΣ
Κατά τα άλλα, μεταγραφών συνέχεια, καθώς η ΠΑΕ ΑΕΛ συμφώνησε με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό (γεννημένος στις 21 Αυγούστου 1994) Δημήτρη Γροντή, ο οποίος όμως δεν θα μείνει σε αυτήν και θα πάει δανεικός στα γειτονικά Τρίκαλα, με τα οποία υπάρχουν άριστες φιλικές σχέσεις.
Ο Γροντής, γεννημένος στο Δίστομο, έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ ξεκινώντας από την ομάδα της Κ20, έπαιξε ακολούθως στον Ατρόμητο και στον Ηρακλή, έχοντας 30 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα, σκοράροντας μία φορά και δίνοντας 4 ασίστ.
Στη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ, επισημαίνονται τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού μέσου Δημήτρη Γροντή για τα επόμενα 3 χρόνια. Εξαιτίας, πρώτον, της μη συμμετοχής του φέτος το καλοκαίρι σε προετοιμασία επαγγελματικής ομάδας και δεύτερον, της ύπαρξης πολλών και ποιοτικών παικτών στην ίδια θέση που συμμετείχαν στην προετοιμασία της ομάδας μας, ο Δημήτρης Γροντής θα δοθεί ως δανεικός στη φιλική ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα για την επόμενη σεζόν».

 

ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΟΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Τον δανεισμό του 24χρονου επιθετικού Δημήτρη Καπού στα Τρίκαλα ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ μαζί με την επέκταση της συνεργασίας με τον παίκτη για τρία χρόνια.
Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ που ήρθε στον σύλλογο το καλοκαίρι του 2015 κατέγραψε την πρώτη του χρονιά 12 συμμετοχές και 4 γκολ στη Football League και το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ πέρυσι (2016-2017) αγωνίστηκε σε 14 ματς χωρίς να σκοράρει κάποιο τέρμα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Καπού για τρία ακόμα χρόνια.
Ο Δημήτρης Καπός την αγωνιστική περίοδο 2017-18 θα αγωνιστεί με τη φίλη ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα, ως δανεικός από την ΠΑΕ ΑΕΛ».

 

ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Χθες η ΑΕΛ αντιμετώπισε τη Λαμία και θα ακολουθήσει το 5ο φιλικό παιχνίδι της με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την ερχόμενη Τετάρτη 2 Αυγούστου και ώρα 18:30 στο AEL FC ARENA.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass