Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ

Και επίσημα στην Αγιά ο Ν. Καλλές

• Ενισχύεται στη φροντ λάιν η ομάδα του Ερμή

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2017 17:02

Η μεταγραφή του Νίκου Καλλέ στον Ερμή Αγιάς ήταν θέμα χρόνου όπως είχε αποκαλύψει η «Ε» και η επιβεβαίωση ήρθε χθες από τη διοίκηση του συλλόγου που ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 30χρονου, ύψους 2.11μ. σέντερ.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές επιτυχίες των Αγιωτών που ενισχύουν μ’ αυτόν τον τρόπο τη φροντ λάιν της ομάδας.
Ο 30χρονος σέντερ έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στη Λάρισα, όπου γεννήθηκε. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2006 υπογράφοντας στον Ηρακλή, ενώ το 2009 μετακόμισε στον ΠΑΟΚ όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2014. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Πανελευσινιακού, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στα Τρίκαλα. Έχει μεγάλη εμπειρία από την Basket League, ενώ την περσινή σεζόν με τη φανέλα των Τρικάλων είχε 2 πόντους και 1,5 ριμπάουντ σε 24 αγώνες κατά μέσο όρο.
Η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:
«Ο Γ.Σ. Ερμής Αγιάς ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Νίκου Καλλέ για έναν χρόνο. Ο 30χρονος σέντερ με ύψος 2,11, έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, ΠΑΟΚ, Πανελευσινιακό και Τρίκαλα και από σήμερα (σ.σ. χθες) το απόγευμα ανήκει στην ομάδα του Ερμή Αγιάς. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».
Με την απόκτηση του Νίκου Καλλέ ουσιαστικά συμπληρώνεται το παζλ των ψηλών για την ομάδα του Γρηγόρη Γιασάρη και το ενδιαφέρον στη συνέχεια θα επικεντρωθεί στην απόκτηση παικτών για τις θέσεις 1, 2 και 3.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass