ΜΗΝΑΣ ΖΥΜΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΡΙΣΙΝΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Ο ΙΟΥΛΙΟΣ

Ο ΓΣ Λαρισαίων 1928 πάει Αθήνα

*Επίκειται η ολοκλήρωση της συγχώνευσης με τον Πανελλήνιο

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2017 15:54

Μήνας ζυμώσεων για το λαρισινό μπάσκετ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο φετινός Ιούλιος.

Μετά τη μεταφορά της έδρας του Φάρου στη Λάρισα και την αγορά του 90% των μετοχών από Λαρισαίους παράγοντες, τη σκυτάλη πήρε ο ΓΣ Λαρισαίων 1928, που υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική και ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία συγχώνευσης με τον Πανελλήνιο.
«Νομικά βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία της συγχώνευσης» δήλωσε ο πρόεδρος του ΓΣ Λαρισαίων 1928, Θανάσης Μπουλιάκης.
Ο νέος σύλλογος θα έχει έδρα την Αθήνα και η ομάδα θα αγωνίζεται στη μεγαλύτερη κατηγορία από τις δύο ομάδες που συγχωνεύτηκαν δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση στη Β’ Εθνική. Απομένουν δηλαδή τα τυπικά καθώς και σε ποιον όμιλο της Β’ Εθνικής θα αγωνίζεται η νέα ομάδα με επικρατέστερο τον Βόρειο. Επί της ουσίας παύει να υφίσταται ο ΓΣ Λαρισαίων 1928.
Επειδή το θέμα βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, ήδη οι άνθρωποι της νέας ομάδας άρχισαν να βολιδοσκοπούν κάποιες περιπτώσεις προπονητών, με τον Θανάση Μπουλιάκη, που είχε διετελέσει προπονητής στον ΓΣ Λαρισαίων 1928 στην Α2 Εθνική, να φέρεται ως ο επικρατέστερος. Η σχετική πρόταση έχει γίνει και αναμένεται η απάντηση από τον Λαρισαίο τεχνικό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass