ΣΑΝ ΧΘΕΣ ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΤΩΝΙΑΣ

Επτά χρόνια χωρίς τον πρωταθλητή πρόεδρο

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2017 17:39

Επτά χρόνια συμπληρώθηκαν από τον χαμό του προέδρου της πρωταθλήτριας ΑΕΛ Στέλιου Καντώνια σε ηλικία 68 ετών, του οποίου το όνομα σύνδεσε με τη μεγαλύτερη επιτυχία του περιφερειακού ποδοσφαίρου στη χώρα μας που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΛ, κάτι που δεν πέτυχε ποτέ άλλη περιφερειακή ομάδα.


Ένας τίτλος που κάνει ξεχωριστή την ομάδα της ΑΕΛ και αποτελεί σημαντική κληρονομιά για τις νέες γενιές αφού αποτελεί σημείο αναφοράς για το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο….
Η ΠΑΕΛ ΑΕΛ με τη συμπλήρωση των επτά χρόνων από τον θάνατο του Στέλιου Καντώνια εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Εκείνο το απογευματινό της 23ης Ιουλίου, ακριβώς πριν 7 χρόνια, η Λάρισα φλεγόταν από το κύμα του καύσωνα, που δυστυχώς έφερε μαζί του και το θλιβερό μαντάτο. Αυτό που στην κυριολεξία πυρπόλησε τις καρδιές όλων των Λαρισαίων, όταν συνειδητοποίησαν πως ο Πρωταθλητής Πρόεδρος ξεκίνησε απροειδοποίητα το μεγάλο ταξίδι για το βυσσινί club του παραδείσου.
Ο θάνατος του Στέλιου Καντώνια, δεν ήταν απλά ένα συγκλονιστικό γεγονός. Ήταν η αλλαγή μιας μοναδικής σελίδας, που άφηνε πίσω της ολόχρυσες παρακαταθήκες. Δεν υπάρχουν λόγια, δεν υπάρχουν λέξεις. Στερεύει ο νους στη θύμηση της αποδημίας ενός φανταστικού Ανθρώπου, ενός αξιοθαύμαστου επιχειρηματία, ενός απίστευτης μοναδικότητας ποδοσφαιρικού ηγέτη.
Επτά χρόνια χωρίς τον Πρωταθλητή Πρόεδρο. Η θλιβερή επέτειος, απλά μας θυμίζει τις συγκλονιστικές του στιγμές αποχωρισμού. Όμως, ολοζώντανη παραμένει η βαριά κληρονομιά του. Αυτή που μας καθοδηγεί και μας υπενθυμίζει διαρκώς, πως η πιθανή επανάληψη εκείνου του άθλου, θα γίνει από την ΑΕΛ και μόνο!
Έχοντας ως οδηγό το κοινωνικό και ποδοσφαιρικό του μεγαλείο, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, η διοίκηση, το προπονητικό team, οι ποδοσφαιριστές μας και οι χιλιάδες των φιλάθλων της αγαπημένης μας ομάδας, κλίνουμε ευλαβικά το γόνυ στη μνήμη του και υποσχόμαστε, ότι, ο αγώνας μας για την επάνοδο της «βασίλισσας του κάμπου» στον θρόνο της, θα είναι διαρκής και ανυποχώρητος. Όπως ακριβώς μας τον κληροδότησε εκείνος!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass