ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΣΤΑΥΡΙΔΗΣ:

«Στο κλαμπ της Α1 η Λάρισα»

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2017 17:38

Στις τελευταίες εξελίξεις που έρχονται από τον ΕΣΑΚΕ αναφορικά με τη σταδιακή -μέσα σε δύο χρόνια- μείωση των ομάδων της Basket League από 14 σε 12 (απομένει η συγκατάθεση της ΕΟΚ, η οποία εκ πρώτης έχει θετική στάση) αναφέρθηκε ο εν δυνάμει πρόεδρος της ΚΑΕ Φάρος-ΓΣ Λάρισας 2017, Κώστας Δασταυρίδης, τονίζοντας ότι εάν τελικά ισχύσει κάτι τέτοιο, τότε η πόλη της Λάρισας θα είναι προνομιούχα που θα έχει ομάδα στο «κλειστό» κλαμπ της Α1 Εθνικής.


«Γίνεται κατανοητό ότι σύμφωνα με τη μείωση που θέλουν να κάνουν και επειδή μόνο μία ομάδα θα ανέρχεται σύμφωνα με το πλάνο από την Α2 Εθνική, δηλαδή η υπόθεση άνοδος στην Α1 Εθνική θα δυσκολέψει πάρα πολύ, είμαστε τυχεροί που κάναμε αυτήν την κίνηση και η Λάρισα θα έχει εκπρόσωπο στο «κλειστό» κλαμπ της Α1 Εθνικής» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δασταυρίδης και πρόσθεσε:
«Αυτή η πρόθεση του ΕΣΑΚΕ δείχνει ότι στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα πιο ανταγωνιστικό, πιο ελκυστικό πρωτάθλημα με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Καλύτερο θέαμα, ποιοτικότεροι αγώνες κ.λπ.
Έτσι με βάση όλα τα παραπάνω γίνεται κατανοητό ότι η παρουσία μιας ομάδας στην Α1 Εθνική είναι οικονομική τόνωση για την ίδια την πόλη. Οι 13 αποστολές που θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία της πόλης, τα διάφορα τουρνουά που θα γίνουν κ.ά. θα είναι προς όφελος της πόλης. Αυτή τη στιγμή με την παρέμβαση τη δική μας και τη στήριξη του περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού, το κλειστό της Νεάπολης θα πληροί της προδιαγραφές για παιχνίδια υψηλού επιπέδου. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να διοργανώσουμε τουρνουά, κάτι που το έχουμε στο μυαλό μας ή να φιλοξενηθεί κάποιο τουρνουά εδώ, όπως για παράδειγμα το τουρνουά που διοργανώνει ο Ολυμπιακός τον Σεπτέμβριο στην Κρήτη. Και δεν είναι μόνο το οικονομικό, είναι παράλληλα και η προβολή της πόλης. Η Λάρισα σιγά-σιγά ισχυροποιεί τη θέση της στην ελίτ του Ελληνικού μπάσκετ» επισήμανε ο κ. Δασταυρίδης.
Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ο κ. Δασταυριδης αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στη νέα ΚΑΕ, λέγοντας:
«Στις 29 του μηνός παίρνουμε το ΑΦΜ της ΚΑΕ και στις αρχές Αυγούστου θα κάνουμε τις πρώτες επίσημες δηλώσεις και την παρουσίαση. Η ΚΑΕ βρίσκεται σε λαρισινά χέρια, έχει έδρα τη Λάρισα, η ονομασία της είναι ξεκάθαρη, Φάρος-ΓΣ Λάρισας 2017 για τον πρώτο χρόνο και μετά η λέξη «Φάρος» θα φύγει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass