ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ

Συνεχίζει στον Αχιλλέα Φ. ο Οικονόμου

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2017 20:28

Την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Χρήστο Οικονόμου για τρίτη συνεχόμενη σεζόν ανακοίνωσε η διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων.


Ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος είναι και εκ των αρχηγών των «κιτρινόμαυρων» τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδος και θα συνεχίσει να προσφέρει της υπηρεσίες του για ακόμη μία σεζόν.
Ο Οικονόμου ξεκίνησε την καριέρα του στην Αναγέννηση Καρδίτσας, αγωνίστηκε στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων όταν βρισκόταν στη Δ’ Εθνική κατηγορία και στη συνέχεια έπαιξε στη Νίκη Βόλου, τον Α.Ο Χανιών, τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, την Ερμιονίδα και την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται με τη φανέλα των «Μυρμιδόνων».
Η διοίκηση του Αχιλλέα εκφράζει την εμπιστοσύνη της στον Χρήστο Οικονόμου, ο οποίος την περσινή σεζόν ήταν εκ των βασικότερων στελεχών στη μεγάλη επιτυχία του νταμπλ και της ανόδου και του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε το πρώτο φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 12 Αυγούστου με την Κ20 του Ολυμπιακού Πειραιώς στα Φάρσαλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass