ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ

Επιστροφή στη βάση για την ΑΕΛ

• Παραμένει ο Μασούρας. Υπογράφει ο Κυρ. Ανδρεόπουλος

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2017 22:10

Επισπεύθηκε κατά μία μέρα η επιστροφή της ΑΕΛ από το Καρπενήσι, που έκανε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, λόγω του φιλικού αγώνα της Λαρισινής ομάδας με τον Ατρόμητο Αθηνών αύριο στο Ael Fc Arena στις 18.30.

Η Λαρισινή ομάδα θα κάνει προπόνηση το πρωί στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Λάρισα. Το προπονητικό πρόγραμμα θα συνεχισθεί αύριο με προπόνηση το πρωί στα Δένδρα και στη συνέχεια με το φιλικό παιχνίδι.
Χθες το πρόγραμμα είχε δύο προπονήσεις και υπήρχε μια χαρμολύπη στην ομάδα καθώς επανήλθαν σε προπονητικούς ρυθμούς ο Ντοντό με τον Κουτσιανικούλη, αλλά δεν έκαναν προπόνηση ο Λεοζίνιο που θα επανέλθει τέλη Ιουλίου και οι: Ναβάρο, Μασούρας, Αγρόδημος και Σαφαρίκας, είτε λόγω τραυματισμού είτε λόγω αδιαθεσίας αλλά χωρίς η κατάσταση του καθενός να εμπνέει ανησυχία.
Στο μεταξύ το ηθικό στην ομάδα ανέβηκε μετά την πρώτη φιλική νίκη επί του Λεβαδειακού προχθές, με 1-0 χάρη σε τέρμα του Αγκάνοβις, με τον τεχνικό Αντρέ Πάους να κάνει παρατηρήσεις στους παίκτες. Στην άμυνα για μία φάση που έκανε στην αρχή ο Λεβαδειακός με τον Μπραντάο και στάθηκε στα αμυντικά χαφ και τον Φάρκας, ενώ από τους επιθετικούς ζήτησε να τελειώνουν τις φάσεις καθώς χάθηκαν πολλά κοντρόλ στην τελική προσπάθεια (μόνη δικαιολογία η κόπωση της προετοιμασίας).
Σχετικά με την τακτική είπε ότι εκτός από το 4-2-3-1 που η ομάδα δείχνει να προσαρμόζεται και να μετασχηματίζεται ανάλογα με το αν έχει την μπάλα ή όχι, θα δουλέψει δύο ακόμα συστήματα το 3-5-2 και το 4-4-2.
Για το αγωνιστικό σχήμα είναι πολύ νωρίς να ειπωθούν συμπεράσματα, αλλά οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι κάποιοι παίκτες έχουν προβάδισμα έναντι των υπολοίπων της ομάδας.
Κάτω από τα δοκάρια ο Μπόζοβιτς μπορεί να είναι θεωρητικά, μεγαλύτερο και πιο ηχηρό όνομα, αλλά μάλλον ο Θεοδωρόπουλος δείχνει ένα μικρό προβάδισμα χωρίς να υποτιμήσουμε τον νεαποκτηθέντα που έχει σημαντικές περγαμηνές.
Στη δεξιά πλευρά ο Ρέντζας έχει και αυτός προβάδισμα έναντι του Ναβάρο, ενώ ο Γουάλας δείχνει να παίρνει τη φανέλα «σπίτι» του.
Στα σέντερ μπακ ο Γκόλιας με τον Ζίζιτς έχουν μια προτεραιότητα, αλλά ο Φάρκας είναι και αυτός αρκετά καλός.
Στα αμυντικά χαφ η μόνη σιγουριά λέγεται Φατιόν, ενώ δεν ήταν τυχαίο ότι αγωνίσθηκε ο Αγκάνοβιτς κοντά του σαν «οκτάρι» στο προχθεσινό φιλικό με τον Λεβαδειακό.
Με την αποθεραπεία του Λεοζίνιο ο μόνος που μπορεί να αισθάνεται σιγουριά είναι ο Ντέλετιτς, ενώ όλοι περιμένουν περισσότερα από τον Κρίζμαν.
Στην επίθεση διακινδυνεύουμε την πρόβλεψη ότι ο Ναζλίδης θα ξεκινήσει βασικός αλλά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα βρεθεί ο Πρεόνε μόλις μπει σε κανονικούς προπονητικούς ρυθμούς, καθώς αύριο αν παίξει θα αγωνισθεί για λίγο, μάλλον για ένα τέταρτο.

 

ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ
Σχετικά με την υπόθεση των δανεικών παικτών Καπό, Χοτζάλι και Κρητικό θα δοθούν σίγουρα σε ομάδες, ενώ εκφράζονται αμφιβολίες για τον Μασούρα που η καλή προχθεσινή του εμφάνιση κόντρα στον Λεβαδειακό ίσως τον κρατήσει στην ομάδα.
Τέλος αύριο, αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος που επίσης πήγε πολύ καλά στο φιλικό θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ.

 

ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ
Χθες το βράδυ οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν από την προετοιμασία με μπάρμπεκιου που ετοίμασαν προς τιμήν τους ενόψει της αναχώρησής τους για Λάρισα οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου που διέμενε η ομάδα, ενώ για τα γλυκά φρόντισε ο εορτάζων χθες τεχνικός διευθυντής Ηλίας Φυντάνης.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass