ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΣΕ Ν.ΠΟΡΟΥΣ - ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΞΛ

Η κακοκαιρία χτύπησε το 3ο OPEN Beach - Racket

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2017 15:20

Διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο το 3ο OPEN Beach - Racket, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Λάρισας (Α.Ο.Ξ. Λάρισας), στους Ν. Πόρους – Πλαταμώνα. Το κύμα κακοκαιρίας προκάλεσε κάποια μικρά προβλήματα τη δεύτερη ημέρα των αγώνων καθώς δεν διεξήχθη ένα μέρος στις τετράδες ανδρών.


Η πρώτη ημέρα της διοργάνωσης ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή συμμετοχή αθλητών και αθλητριών, με δέκα Μικτές Δυάδες και δεκαπέντε Δυάδες Ανδρών. Επίσης διεξήχθη αγώνας επίδειξης από τετράδα αθλητών, με τη συμμετοχή Μπότση Α., Χαλκίδη Γ., Ράπτη Κ. (έφηβος), καθώς και του δημοσιογράφου Λουκάκη Δ. της ΕΡΑ Σπορ, που βρισκόταν στην περιοχή μας.
Τη δεύτερη ημέρα, μετά τη διεξαγωγή αγώνων μιας Δυάδας Ανδρών και μιας Τετράδας Ανδρών, η Οργανωτική Επιτροπή του Α.Ο.Ξ. Λάρισας, στις 14:30 αποφάσισε, λόγω των καιρικών φαινομένων που επικρατούσαν στην περιοχή (δυνατός αέρας και βροχή), να διακόψει το πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να μην διεξαχθούν οι υπόλοιποι αγώνες της κατηγορίας Τετράδες Ανδρών.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε απονομή μεταλλίων στους αθλητές και αθλήτριες, βάσει αγωνιστικής βαθμολογίας ομαδικής κατάταξης, για τις παρακάτω κατηγορίες που ολοκλήρωσαν το αγωνιστικό πρόγραμμα:
Μικτές Δυάδες
1η Θέση: Ιορδανίδης Α. - Τσολαρίδου Α. με 499,21 βαθμούς
2η Θέση: Χαλκίδης Γ. - Μιχαηλίδου Ρ. με 458,39 βαθμούς
3η Θέση: Μαλτέζης Μ.- Ευθυμιάδου Δ. με 449,73 βαθμούς
Δυάδες Ανδρών
1η Θέση: Μπότσης Α. – Χαλκίδης Γ. με 474,99 βαθμούς
2η Θέση: Ιορδανίδης Α. – Ιωακείμ Ι. με 316,47 βαθμούς
3η Θέση: Αντωνόπουλος Δ. – Γκίνης Α. με 241,28 βαθμούς
Ο πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. Λάρισας Ευάγγελος Κατσιούλας χαιρέτησε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους αθλητές και αθλήτριες από τους συλλόγους της Αίγινας, του Ο.Α.Ξ. Καβάλας, του Α.Ο.Ξ. Κατερίνης, του Α.Ο.Ξ. Λάρισας, του Ο.Ρ.Κ. Αμαλιάδας και του Pasarellas Club, καθώς και τους συνοδούς τους, που στήριξαν με τη συμμετοχή τους το 3ο OPEN Beach-Racket και ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου και τα μέλη του Σωματείου του Α.Ο.Ξ. Λάρισας που επιμελήθηκαν, οργάνωσαν και εργάστηκαν για τη διοργάνωση των αγώνων.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Α’ Ε.Σ.Α.Ξ., Γεώργιος Κοσμάς χαιρέτησε με τη σειρά του όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, συνεχάρη και απέμενε μετάλλιο στο 16χρονο ανερχόμενο ταλέντο Κων/νο Ράπτη, για τη συμμετοχή του σε αγώνα επίδειξης αγωνιστικής ξυλορακέτας, ενώ αναφέρθηκε στην παρουσία παιδιών και νέων στους συλλόγους, που συμβάλει στο να υπάρχει παρόν, μέλλον και πρόοδος στο άθλημα της αγωνιστικής ξυλορακέτας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass