Ο ΠΑΟΥΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Δοκιμάζει συνεργασίες

• Αλέξης Κούγιας στους παίκτες: «Το μέλλον όλων είναι εδώ»

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2017 22:52
Σέντερ φορ θα παίξει στο σημερινό αγώνα ο Κρίζμαν Σέντερ φορ θα παίξει στο σημερινό αγώνα ο Κρίζμαν

Το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι δίνει σήμερα η ΑΕΛ στις 18.45 στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο του Καρπενησίου με αντίπαλο αυτή τη φορά την ομάδα του Λεβαδειακού που προετοιμάζεται στην ίδια τοποθεσία.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας Αντρέ Πάους δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Λεοζίνιο, Ντοντό, Κουτσιανικούλη και Κρητικό. Το ευχάριστο είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του τον Ναβάρο που αποθεραπεύτηκε.
Ο Ολλανδός προπονητής θα συνεχίσει και σήμερα να εφαρμόζει την τακτική 4-2-3-1 αλλά θα υπάρχουν μερικές διαφοροποιήσεις. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να αγωνισθεί ο Κώστας Θεοδωρόπουλος που δεν έπαιξε στο πρώτο φιλικό με τα Γιάννενα (αγωνίσθηκε ο Μπόζοβιτς σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης) ενώ θα παίξουν διαφορετικά δίδυμα στα σέντερ μπακ, καθώς μάλλον θα ξεκινήσουν οι: Ζίζιτς και Φάρκας ενώ στα αμυντικά χαφ μάλλον θα προτιμηθούν Αγρόδημος και Φατιόν. Η βασική αλλαγή θα είναι ότι σαν σέντερ φορ θα δοκιμασθεί ο Κρίζμαν, ενώ ο Γιαννιτσάνης αυτή τη φορά θα αγωνισθεί στα πλάγια.
ΟΜΙΛΙΑ ΚΟΥΓΙΑ
Τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση παρακολούθησε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας που μετά το δείπνο έκανε ομιλία στους παίκτες αλλά και στην τεχνική ηγεσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε αρχικά στο περιστατικό του τραυματισμού του Λεοζίνιο από τον Μπέριο και είπε ότι όλοι οι παίκτες έπρεπε να τρέξουν στον Μπέριο αλλά και η τεχνική ηγεσία, γιατί όταν δέχεται κάποιος συμπαίκτης τους ένα τέτοιο χτύπημα είναι σαν να το δέχθηκαν οι ίδιοι. «Πρέπει να υπάρχει ομοψυχία και νιώσουμε όλοι σαν μέλη μιας οικογένειας» είπε χαρακτηριστικά.
Επίσης τόνισε ότι το μέλλον όλων είναι η ΑΕΛ και πρέπει να σκέφτονται πόσα χρόνια θα μείνουν, είτε είναι 17 χρονών όπως ο Καλύβας είτε είναι 34 όπως ο Περόνε. Είπε μεταξύ άλλων: «Ο Καλύβας πρέπει να σκέφτεται ότι θα μείνει για πάντα στην ΑΕΛ, ενώ ο Περόνε ότι έχει πολλά χρόνια να παίξει ακόμα ποδόσφαιρο».
Τέλος έκανε παραινέσεις ότι ο ένας πρέπει να εμπιστεύεται τον άλλο και τις γνώσεις που έχουν ποδοσφαιρικά ώστε μέσα από συνεργασία να φέρουν φέτος το επιθυμητό αποτέλεσμα που θέλει ο κόσμος. Είπε στον επίλογό του: «Όλοι πρέπει να καταλάβετε τις ιδιαιτερότητες αυτής της ομάδας και το πόσο σημαντική είναι η φανέλα της και οι προσδοκίες του κόσμου».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass