ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

Ανακοίνωσε Λουκά και Χατζή ο Απόλλωνας

* Βέβης: «Η αγορά έστω και μιας μετοχής των 30 ευρώ είναι μια σημαντική βοήθεια»

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2017 15:24

Τον χορό των μεταγραφών ξεκίνησε ο Απόλλωνας Λάρισας, ο οποίος ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον νεαρό κεντρικό Θοδωρή Λουκά.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:


«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού αμυντικού χαφ Θοδωρή Λουκά. Ο Λουκάς είναι γεννημένος στις 22/09/1999 και έρχεται στη λαρισινή ομάδα από την Κ-20 της ΑΕΚ. Στόχος του, είναι, όπως δήλωσε στο apollonlarissasfc να κυνηγήσει την καθιέρωση στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας μας, μέσα από πολλή και μεθοδική δουλειά.
Τον νεαρό ποδοσφαιριστή καλωσόρισε στον Απόλλωνα ο εν δυνάμει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, που ευχήθηκε ο παίκτης να είναι γουρλής, αφού ανοίγει το μεταγραφικό μέτωπο των Λαρισαίων».
ΔΗΛΩΣΗ ΒΕΒΗ
Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, κ. Γιώργος Βέβης προέβη στην παρακάτω δήλωση κατά τη διάρκεια του άτυπου Δ.Σ. που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο OLYMPUS TERRA στη Γιάννουλη:
«Η διαδικασία κάλυψης του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, το καταστατικό της οποίας θα υπογραφεί εντός της εβδομάδας που μας έρχεται, θα διαρκέσει για τα μέλη του ιδρυτικού σωματείου, μέχρι τις 28 Ιουλίου. Η αγορά έστω και μιας μετοχής των 30 ευρώ, είναι μια σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια που γίνεται, ώστε η ομάδα μας, να στηριχθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερο δικούς της ανθρώπους, που θα είναι κοντά της και θα την αισθάνονται δική τους.
Ο λογαριασμός έχει ανοίξει ήδη στη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας, όπου μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι».
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΑΤΖΗ
Παράλληλα η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε χθες την επιστροφή του Κώστα Χατζή, μετά την ετήσια παρουσία του, στον Αγροτικό Αστέρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο 33χρονος δυναμικός αμυντικός μέσος (γεννήθηκε στις 22/03/1985 στη Λάρισα), επιστρέφει μετά από δώδεκα μήνες αγωνιστικής και επιτυχημένης παρουσίας στον Αγροτικό Αστέρα και στη Football League».
Ο Κώστας Χατζής, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτη Μαντζανά, έκανε την παρακάτω δήλωση στο apollonlarissasfc:
«Επιστρέφω στον Απόλλωνα και στην πόλη μου, για να ανεβάσουμε και άλλο την ποιότητα και να γίνουμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί στη Football League. Έρχομαι με μεγάλη όρεξη για δουλειά και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass