ΤΑ ΒΟΥΝΑΙΝΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΥΚΟΥΦΙΚΗ

Εγγύηση κάτω από τα δοκάρια

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2017 18:38

Μια ακόμα μεταγραφή ουσίας ολοκλήρωσαν τα Βούναινα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Νίκο Κουκουφίκη που αγωνιζόταν στο Κιλελέρ, έναν πολύ ικανό και έμπειρο πορτιέρο, που αν μη τι άλλο θα

αποτελέσει εγγύηση κάτω από τα δοκάρια για την ομάδα και τον τεχνικό Θοδωρή Εμμανουήλ. Ο Νίκος Κουκουφίκης συνέδεσε το όνομά του με τον Λαρισαϊκό, όπου αγωνίστηκε επί σειρά ετών, ενώ έχει περάσει και από το Κουλούρι.

Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά εξελίσσεται με απόλυτα ικανοποιητικό ρυθμό καθώς η ομάδα ενισχύεται σημαντικά. Το ερώτημα για τους ανθρώπους του συλλόγου είναι να ξεκαθαρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το θέμα της κατηγορίας, καθώς μετά το διοικητικό αδιέξοδο στο Καλοχώρι, οι πιθανότητες να αγωνιστούν τα Βούναινα στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία είναι μεγάλες. Αυτό θα γίνει γνωστό μόλις ανακοινωθούν οι ημερομηνίες δήλωσης συμμετοχής στα νέα πρωταθλήματα, δηλαδή βρίσκεται σε συνάρτηση με τις διοικητικές εξελίξεις στην ΕΠΣΛ.

Για την μεταγραφή του στα Βούναινα ο Νίκος Κουκουφίκης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επίτευξη των στόχων. «Έρχομαι σε μία νοικοκυρεμένη ομάδα που έχει υψηλούς στόχους. Η παρουσία του τεχνικού Θ. Εμμανουήλ στον πάγκο της ομάδας δίνει προστιθέμενη αξία και πιστεύω ότι οι στόχοι θα υλοποιηθούν. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Κιλελέρ, κ. Φτάρα για την άψογη συνεργασία που είχαμε και να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στην ομάδα» κατέληξε ο Νίκος Κουκουφίκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass