ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΓΝΗΣΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΑ

Στην Κέρκυρα ο Γ. Θεοχάρης

• Ενδιαφέρον για την απόκτησή του υπήρξε επίσης από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2017 22:11

Στην ομάδα της Κέρκυρας (Κ20) θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Θεοχάρης.

Ένα ακόμα γνήσιο ταλέντο του νομού έκανε το μεγάλο άλμα από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε σύλλογο της Σούπερ Λιγκ. Ο 17χρονος ύψους 1.92μ. επιθετικός ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ και σε ηλικία 15 χρόνων έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας με τη φανέλα του Αμπελωνιακού. Ακολούθησε η μεταγραφή του στην Αστραπή Ν. Πολιτείας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Αετό Μακρυχωρίου στον οποίο ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν. Ήταν βασικό μέλος των Μικτών ομάδων Παίδων και Νέων της ΕΠΣΛ.
Ο Γιώργος Θεοχάρης είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων εδώ και μεγάλο διάστημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρσι είχε βρεθεί εκ νέου στο «στόχαστρο» της Κέρκυρας και μάλιστα συμμετείχε στην προετοιμασία της Κ20. Τον χειμώνα υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ στον οποίο δοκιμάστηκε αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις, ενώ θετικά σχόλια είχαν εκφραστεί και από την ΑΕΚ. Τελικά η ομάδα των Φαιάκων ήταν αυτή που τον κέρδισε.
Ο Γιώργος Θεοχάρης βρίσκεται από χθες στην Κέρκυρα, σήμερα θα υποβληθεί σε εργομετρικές εξετάσεις και την προσεχή Δευτέρα θα ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα Νέων Κ20.
Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass