ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ

Κληρώνει για Ευρώπη

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2017 16:24

Στην έδρα της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, στρέφουν σήμερα το βλέμμα τους οι ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στα Κύπελλα Ευρώπης της περιόδου 2017-18, καθώς το μεσημέρι θα διενεργηθεί η κλήρωση του Γ’ προκριματικού γύρου, τόσο στο Champions League (13:00 ώρα Ελλάδας) όσο και στο Europa League (14:00 ώρα Ελλάδας).

Βεβαίως, οι κληρώσεις θα έχουν αρκετά... διαζευκτικά, καθώς οι ομάδες που θα περάσουν από το Β’ γύρο θα γίνουν γνωστές την επόμενη εβδομάδα.
Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός διαθέτει τον υψηλότερο συντελεστή από όλες τις ομάδες που είναι πιθανό να μετάσχουν στον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League (στο ταμπλό των πρωταθλητών).
Στο ταμπλό των μη πρωταθλητών του Champions League, η ΑΕΚ έχει τον χαμηλότερο συντελεστή μεταξύ των δέκα ομάδων του Γ’ προκριματικού γύρου και φυσικά θα είναι στους αδύναμους.
Στον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League θα μετάσχουν συνολικά 58 ομάδες: 25 που έχουν περάσει απευθείας και 33 που θα προκριθούν από τον Β’ γύρο. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός βρίσκονται μεταξύ των ισχυρών, ενώ ο νικητής του ζευγαριού Πανιώνιος-Γκόριτσα θα είναι στους αδύναμους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass