ΓΙΑ ΑΕΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ

Ποια παιχνίδια θα γίνουν χωρίς θεατές

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2017 16:42

Χωρίς θεατές θα διεξαχθεί τουλάχιστον ένα από τα ντέρμπι της περιόδου 2017-18 και συγκεκριμένα ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η Ένωση είναι τιμωρημένη με τρεις αγωνιστικές για τα έκτροπα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ και, εκτός του ματς με τους «ερυθρόλευκους», θα τις εκτίσει στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό και με την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.
Ο Ολυμπιακός έχει τιμωρηθεί με δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, από το παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ και θα υποδεχθεί την ΑΕΛ την 1η αγωνιστική και τον Αστέρα Τρίπολης την 4η αγωνιστική, χωρίς τους φιλάθλους του στο πλευρό του.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά», που μεταφέρει ποινή επτά αγωνιστικών για τον ίδιο λόγο, θα αντιμετωπίσει βάσει προγράμματος τους, Κέρκυρα, Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο και Παναθηναϊκό, για τη 14η αγωνιστική. Έως τότε όμως θα έχει ξεκινήσει η νέα διοργάνωση στο Κύπελλο, οπότε οι Θεσσαλονικείς θα έχουν δώσει τουλάχιστον ένα παιχνίδι ως γηπεδούχοι, άρα λογικά θα αντιμετωπίσουν το «τριφύλλι» με τη συμπαράσταση των οπαδών τους. Οι «πράσινοι», από την πλευρά τους, θα παίξουν χωρίς τον κόσμο τους στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τη δεύτερη αγωνιστική, εναντίον του Λεβαδειακού.

 

ΕΠΕΣΕ Η ΠΟΙΝΗ ΜΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τον Ολυμπιακό και εξαφάνισε την ποινή των τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που είχε επιβάλει στους «ερυθρόλευκους» ο αθλητικός δικαστής της Super League, για τον αγώνα με τον Πλατανιά.
Η Επιτροπή κήρυξε απαράδεκτη τη δίωξη που ασκήθηκε στις 16 Μαΐου από το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της διοργανώτριας, προς το οποίο διαβίβασε την υπόθεση για «περαιτέρω ενέργειες», όπως επισημαίνεται.
Αναλυτικά:
«Απόφαση 40/12-7-2017
Δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπ’ αρ. 212/2017 απόφασης του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου Super League. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη. Διακρατεί και δικάζει την υπόθεση.
Κηρύσσει απαράδεκτη την από 16-05-2017 πειθαρχική δίωξη του υπεύθυνου άσκησης πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων της ΕΠΟ, σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Διαβιβάζει την υπόθεση στον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικής δίωξης για περαιτέρω ενέργειες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass