ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗ ΜΑΛΙΝ ΜΕ 6-0

Εντυπωσίασε ο Ολυμπιακός

• Αποκτήθηκε ο Βέλγος Βάντις Οτζίτζα-Οφόε

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2017 17:19

Στον πιο δυνατό φιλικό αγώνα που έδωσε μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του, συνέτριψε με 6-0 τη Μαλίν στο «AFFAS Stadium», δείχνοντας ότι πλησιάζει στο επίπεδο ετοιμότητας που τον θέλει ο Μπεσνίκ Χάσι ενόψει των επικείμενων υποχρεώσεών του στο Champions League.


Οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν ταχύτητα και φαντασία στο παιχνίδι τους, ήταν δημιουργικοί και πέτυχαν έξι γκολ (από τρία σε κάθε ημίχρονο) με έξι διαφορετικούς σκόρερ απέναντι στον βελγικό σύλλογο που βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας, ενώ τις τρεις - τέσσερις φορές που απείλησε η Μαλίν βρήκε απέναντί της τον σταθερό κι αποτελεσματικό Καπίνο.
Το 1-0 σημειώθηκε στο 11ο λεπτό, όταν ο Πάρντο έκανε ωραία ατομική προσπάθεια από δεξιά και γύρισε την μπάλα προς το πέναλτι, εκεί όπου ο Ελαμπντελαουί με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 21’ και ύστερα από εναλλαγή της μπάλας ανάμεσα σε Μάριν - Φορτούνη σε εκτέλεση κόρνερ ο Έλληνας διεθνής σέντραρε στο κεφάλι του Μποτία για το 2-0, ενώ στο 37’ χρίστηκε σκόρερ ο ίδιος με απίθανη απευθείας εκτέλεση κόρνερ.
Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η Μαλίν μπήκε δυνατά για να μειώσει, αλλά ο Καπίνο έκανε καλή δουλειά αποσοβώντας κάποια τετ α τετ, για να ξαναπάρουν μπροστά στη συνέχεια οι «κόκκινες μηχανές». Στο 59’ ο Μάριν έκανε έξοχη ενέργεια, βρήκε τον Πάρντο που γύρισε από δεξιά και ο Γερμανός άσος «έγραψε» το 4-0. Το πέμπτο τέρμα σημειώθηκε στο 74’ από τον Ελιουνούσι μετά την πάσα του Ανδρούτσου, ενώ στο 81’ ο Ανσαριφάρντ διαμόρφωσε το τελικό σκορ από ασίστ του Σεμπά.
Κίτρινες κάρτες είδαν οι Κρουαζέ, Σολάντιο, Ρέτσος, Πάρντο και Μποτία.
ΜΑΛΙΝ: Σβολφς, Ρεράς (63’ Σμούλντερ), Βίτας (63’ Σενμάκερ), Κομπό, Τσότσαλιτς (63’ Φιλίποβιτς), Σχοφς (46’ Κλας), Ματίς (71’ Σουμά), Ελ Μεσαουντί (71’ Μπαντέ), Ζερουάλ, Κρουαζέ (71’ Βιλμς), Πέντερσεν (46’ Σολάντιο).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο (71’ Χουτεσιώτης), Ελαμπντελαουί (63’ Ανδρούτσος), Μποτία (63’ Σισέ), Ρέτσος (63’ Νικολάου), Κούτρης (63’ Ντε λα Μπέγια), Ρομαό (63’ Ζντιέλαρ), Ταχτσίδης (63’ Σιώπης), Φορτούνης (63’ Μαρτίνς), Πάρντο (63’ Ελιουνούσι), Μάριν (63’ Μάριν), Μπεν (46’ Ανσαριφάρντ, 83’ Μανθάτης).

*Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε. Ο 28χρονος Βέλγος διεθνής μέσος αποτελούσε διακαή πόθο του προπονητή των «ερυθρόλευκων», Μπέσνικ Χάσι, και από τη στιγμή που «ναυάγησε» η μεταγραφή του στην Κράσνονταρ, οι Πειραιώτες κατάφεραν να τον κάνουν δικό τους.
Ο Οφόε, που βρίσκεται ήδη στο Γκενκ, όπου ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, δήλωσε στην ιστοσελίδα της νέας του ομάδας: «Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Ο λόγος για τον οποίο είμαι εδώ, είναι προφανής: Είμαι εδώ για να συνεισφέρω στην επιτυχία της ομάδας. Ευελπιστώ ότι θα καταφέρω και θα βοηθήσω την ομάδα μου, να επιστρέψει στο Champions League και να κερδίσει τον τίτλο στην Ελλάδα, φυσικά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, πρώτα από όλα, τους φιλάθλους της ομάδας, για τα μηνύματα τα οποία έχω ήδη λάβει. Φυσικά, ανυπομονώ να τους γνωρίσω στο γήπεδο! Ευελπιστώ ότι θα έχουμε ένα επιτυχημένο... πάντρεμα, εκείνοι και εγώ και ότι μαζί θα κερδίσουμε πολλά παιχνίδια και πολλά τρόπαια!».
Αναλυτικά το βιογραφικό του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε:
«Ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε (1,85μ.) γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 1989 στο Ghent του Βελγίου. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις Ακαδημίες της Anderlecht στα τέλη της δεκαετίας του ’90.
Το 2007 έκανε το μεγάλο βήμα και αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα του βελγικού συλλόγου και την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή για το Hamburger SV. Μετά από έναν χρόνο στη γερμανική ομάδα επέστρεψε στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στην Club Brugge, με την οποία σε 5 χρόνια ξεπέρασε τις 160 συμμετοχές.
Το 2014 πήρε μεταγραφή για την αγγλική Norwich, ενώ για έναν χρόνο δόθηκε δανεικός στη Rotherham United. Τον Αύγουστο του 2016 η Legia Warszawa τον αγόρασε από την αγγλική ομάδα, με την οποία αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο και αναδείχθηκε μάλιστα mvp του πολωνικού πρωταθλήματος. Με τον πολωνικό σύλλογο κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα, ενώ και το 2008 αναδείχθηκε κυπελλούχος Βελγίου με την Anderlecht.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες του Βελγίου, αλλά και με την Ανδρών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass