ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA

Παρουσίαση και «πρώτη» για την ΑΕΛ

• Τη Δευτέρα η ομάδα θα μεταβεί στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο προετοιμασίας

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2017 22:04

Αύριο το απόγευμα και όχι σήμερα θα γίνει τελικά η επίσημη παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ΑΕΛ.


Οι «βυσσινί» με χθεσινή τους ανακοίνωση έκαναν γνωστό πως οι παίκτες που ήρθαν θα παρουσιαστούν στην αίθουσα Τύπου στο AEL FC ARENA στις 18:00.
Θα ακολουθήσει η ανοιχτή προπόνηση μετά από 45’ περίπου και οι φίλοι της λαρισινής ομάδα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά, τόσο τους παλιούς όσο και τους νέους παίκτες που ήρθαν μέχρι τώρα.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 6/7/2017 και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεντεύξεων του AEL FC ARENA θα παρουσιαστούν οι νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.
Υπενθυμίζεται ότι στις 18:45 της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη, ανοιχτή για το κοινό και τους δημοσιογράφους, προπόνηση της ομάδας μας στο AEL FC ARENA».

Χθες το βράδυ ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κ. Κούγιας, παρέθεσε δείπνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο αλλά και τους άμεσους συνεργάτες της ομάδας στο εστιατόριο «Nona Rosa» στο Φρούριο
*Σημειώνεται πως μέχρι τώρα οι παίκτες που ήρθαν στην ΑΕΛ είναι οι: Φερνάντο Γουάλας (Ξάνθη), Λεάντρο Σάλες ντε Σαντάνα «Λεοζίνιο» (ΑΕΠ Ηρακλής), Χρήστος Αγρόδημος (Απόλλων Λάρισας), Μλάντεν Μπόζοβιτς (Ζέτα), Άλμπι Άλλα (Κουκέσι) και Αλέξανδρος Σαφαρίκας (Βέροια).
*Οι προπονήσεις στη Λάρισα θα συνεχισθούν μέχρι το Σάββατο 8 Ιουλίου, την Κυριακή οι παίκτες θα έχουν ρεπό και τη Δευτέρα η ομάδα θα αναχωρήσει για το ορεινό Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιήσει το κυρίως στάδιο της προετοιμασίας της.
Αξίζει να αναφέρουμε πως καταβάλλονται προσπάθειες από τη διοίκηση, προκειμένου στο ρόστερ να συμπληρώσουν δύο ακόμη ποδοσφαιριστές, ένας κεντρικός μπακ και ένας σέντερ φορ, από ομάδα του εξωτερικού.
Οι διοικούντες στην ΠΑΕ δεν βιάζονται ιδιαίτερα για τον επιθετικό, ενώ για τον αμυντικό μπορεί και μέχρι την Κυριακή να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την απόκτησή του.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass