ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

Επίσημο «αντίο» από Κολοβέτσιο, Βάργκας

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2017 18:59

Δύο από τους ακρογωνιαίους λίθους των επιτυχιών της ΑΕΚ την τελευταία τριετία, αποχαιρέτησαν και τυπικά την ομάδα.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος κι ο Ρόναλντ Βάργκας δεν ανανέωσαν τη συνεργασία τους και θα συνεχίσουν σε άλλο σύλλογο την καριέρα τους. Ο 25χρονος Λαρισαίος στόπερ αποχωρεί μετά από τρία χρόνια, με 93 συμμετοχές και 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πανηγυρίσει την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας το 2016 και ένα χρόνο νωρίτερα το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας.
Ο 30χρονος Βάργκας που λατρεύτηκε από τους φίλους της ΑΕΚ κυρίως επειδή έκρινε με τα δικά του γκολ τα περισσότερα ντέρμπι της σεζόν 2015/16, έμενε για δύο χρόνια στην ομάδα. Σκόραρε 14 φορές και «μοίρασε» 15 ασίστ στα συνολικά 55 παιχνίδια που συμμετείχε. Η ανακοίνωση:
«ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι δεν επιτεύχθηκε συμφωνία για την ανανέωση των συμβολαίων του Δημήτρη Κολοβέτσιου και του Ρόναλντ Βάργκας, οι οποίοι επικοινώνησαν πριν από λίγο με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Ως εκ τούτου και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν για το πού θα συνεχίσουν την καριέρα τους.
Ευχαριστούμε και τους δύο ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στην ομάδα αυτά τα χρόνια. Θα έχουν πάντα τον σεβασμό και την αγάπη μας. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην επιλογή που θα κάνουν για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass