ΕΝΑΣ ΔΕΙΝΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΦΟΡΑΕΙ ΞΑΝΑ ΤΑ «ΠΡΑΣΙΝΑ»

Επιστροφή Γ. Μάτου στη Γιάννουλη

• Ανανέωσαν πέντε παίκτες από τον βασικό κορμό

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2017 22:15

Η ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης ενισχύει το οπλοστάσιό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου κάνοντας την αρχή με έναν γνώριμο από τα παλιά.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μάτο που είχε αγωνιστεί στους «πράσινους» τη χρονιά που κατέκτησαν το Σούπερ Καπ (2014-15) με προπονητές τους Μπουρνάκα-Μπακογιάννη. Ο γνωστός για τη δεινότητά του στο σκοράρισμα επιθετικός, με εμπειρία από Εθνικά πρωταθλήματα, αγωνίστηκε φέτος στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής και στην ομάδα της Ολύμπικ/Ν. Καρυές στην οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 17 γκολ, ενώ κατά το παρελθόν έχει θητεύσει σε Τερψιθέα, Πυργετός, Φιλοκτήτη και Μετέωρα.
«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Δήμητρας Γιάννουλης που με εμπιστεύτηκαν για μία ακόμη φορά, καθώς επίσης τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες στην Ολύμπικ/Ν. Καρυές για την άψογη συνεργασία που είχαμε φέτος και να τους ευχηθώ ό,τι καλύτερο στο μέλλον» είπε ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Μάτος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον τεχνικό της Δήμητρας Γιάννουλης, Βασίλη Μπακογιάννη ήταν συμπαίκτες στην ομάδα του Φιλοκτήτη Μελιβοίας.
Εν τω μεταξύ, πέντε ποδοσφαιριστές από τον φετινό βασικό κορμό της ομάδας ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τη νέα σεζόν. Πρόκειται για τους Σωτήρη Θώμο, Θοδωρή Εμμανουήλ, Γιάννη Μπαμπάλη, Βασίλη Σπανό και Άγγελο Αμπατζίδη. Οι συζητήσεις συνεχίζονται με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.
Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass