ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ:

«Αποδίδει η σοβαρή δουλειά στις υποδομές του Δωτιέα»

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2017 18:10

Σχετικά με την οργάνωση και τη δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής του Δωτιέα Αγιάς, ο υπεύθυνος των τμημάτων Μάριος Αναστασίου, υπογράμμισε τα εξής:

«Με δέκα νέους παίκτες από το εφηβικό τμήμα να πλαισιώνουν το ήδη υπάρχον ρόστερ, θα ξεκινήσει η νέα ποδοσφαιρική χρονιά για τον Δωτιέα Αγιάς. Όλα ξεκίνησαν όταν τέσσερα χρόνια πριν, με την ομάδα να συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, η τότε διοίκηση της ομάδας προβληματίστηκε για το γεγονός πώς σε ένα ρόστερ 30 παικτών, υπήρχαν μόνο τέσσερις ντόπιοι ποδοσφαιριστές, ενώ όλα τα ταλέντα, από τα λιγοστά παιδιά που υπήρχαν τότε στις ακαδημίες, χάνονταν, αφού στέλνονταν στα γύρω χωριά για "εμπειρίες". Έτσι ανέθεσε σε δύο δικούς της ανθρώπους, τους Μεταξά Ευάγγελο και Αναστασίου Μάριο την οργάνωση της ακαδημίας. Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, η ακαδημία από 30 παιδιά που είχε μετρά 75, με συμμετοχή σε προπαιδικό, παιδικό και εφηβικό πρωτάθλημα, σε διάφορα τουρνουά, όπως για το "Χαμόγελο του Παιδιού", με οργάνωση σε όλους τους τομείς (προπόνηση, αποδυτήρια, αθλητικό υλικό, ομιλίες, ρουχισμό, μεταφορά στους αγώνες), ενώ στόχος των υπευθύνων σε συνεργασία με τους γονείς είναι να συμμετάσχουν και σε τουρνουά εκτός του νομού.

Ευχή όλων των Αγιωτών είναι η διοίκηση και ο νέος προπονητής να αξιοποιήσουν αυτά τα παιδιά και να μην γυρίσει η ομάδα σε παλιές δυσάρεστες εποχές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass