ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

No Limits «Past Vs Future»

*Συνεχίζει αήττητος ο λαρισινός σύλλογος «Glory Fighters» με χρυσές επιτυχίες των αθλητών του συλλόγου στα δυναμικά αθλήματα «Kick-Boxing» και «Box»

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2017 17:55

Σπουδαίο θέαμα, δυνατές «μάχες» και πλήθος κόσμου χαρακτήρισαν τη διοργάνωση του θεσμού «No Limits» που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι της Αττικής.

Το «No Limits» διοργανώθηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2006 και από τότε απευθύνεται μόνο στους κορυφαίους αθλητές και συλλόγους του χώρου των δυναμικών αθλημάτων προσφέροντας τις καλύτερες μάχες που έχει δει ποτέ ο Έλληνας θεατής.

Οι κορυφαίοι στην κορυφαία διοργάνωση... και συνέχεια στο αήττητο.

Μοναδικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Περιφέρειας στη διοργάνωση ήταν ο λαρισινός σύλλογος «Glory Fighters» με δύο νεαρούς και ταλαντούχους αθλητές κάτω από την προπονητική καθοδήγηση του κ. Τάσου Λιβάνιου. Οι αθλητές του συλλόγου που συμμετέχει ανελλιπώς στα κορυφαία τουρνουά του χώρου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σημειώνοντας κορυφαίες επιτυχίες απέναντι σε πολύ δυνατούς και καταξιωμένους αντιπάλους. Ειδικότερα, στο άθλημα του «Kick Boxing» ο Μπάμπης Δραγατσίκης, με το προσωνύμιο «The Dragon» νίκησε τον Αλέξανδρο Μπαλίλι.

Η επιτυχία αυτή λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις αφού ο νεαρός Δραγατσίκης αγωνίστηκε για πρώτη φορά με κανόνες Κ1 και αναδείχτηκε νικητής με ομόφωνη απόφαση των κριτών απέναντι σε ένα πολύ έμπειρο αντίπαλο.

Μεγάλη όμως ήταν και η επιτυχία για τον πυγμάχο του συλλόγου Γιάννη Μπιρμπίλη με το προσωνύμιο «The Country Boy» που κέρδισε τον Άγγελο Ρεσβάνη επίσης με ομόφωνη απόφαση των κριτών του αγώνα. Οι δύο δυναμικοί αθλητές των «Glory Fighters» διατήρησαν έτσι το αήττητο του συλλόγου και όπως είναι φυσικό ανοίγουν οι δρόμοι για τα κορυφαία τουρνουά σε Ελλάδα και εξωτερικό και την περαιτέρω καταξίωσή τους.

Ο προπονητής του συλλόγου «Glory Fighters» κ. Τάσος Λιβάνιος συνεχάρη αρχικά τους διοργανωτές και ειδικότερα την κυρία Γωγώ Μπιτάκου σημειώνοντας ότι η διοργάνωση No Limits συνέβαλε καθοριστικά στην άνοδο και την αποδοχή των μαχητικών αθλημάτων από ένα μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας που ταυτίζει το άθλημα με την ελληνική ψυχή που δεν έχει όρια. Στάθηκε επίσης για μια ακόμη φορά στο πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι» που αποτελεί ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του συλλόγου και στο γεγονός ότι «οι επιτυχίες έρχονται σαν αποτέλεσμα μιας σκληρής διαδικασίας που συνδυάζει την κατάλληλη προπόνηση και διατροφή. Τέλος τόνισε ότι «το Kick Boxing και το Box είναι τα δυναμικά αθλήματα που είναι απολύτως ασφαλή ενώ συνδυάζουν τη γυμναστική του σώματος και πνεύματος με τον καλύτερο τρόπο. Οι Glory Fighters πιστοί στις αρχές και στις αξίες τους θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους να αναδείξουν τα αθλήματα μέσα από τις παρουσίες και τις επιτυχίες των αθλητών μας στα σπουδαιότερα τουρνουά της χώρας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass