ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΓΙΑ 3η ΧΡΟΝΙΑ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΑΣ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ Ο ΑΧ. ΜΑΝΑΚΑΣ

Με την ίδια φιλοσοφία η Γιάννουλη

• «Θα στηριχθούμε στα νέα παιδιά με στόχο να παρουσιάσουμε εκ νέου ένα ανταγωνιστικό σχήμα» οι πρώτες δηλώσεις του τεχνικού των «πρασίνων»

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2017 22:23

Μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών στη Δήμητρα Γιάννουλης και την ανάδειξη νέου Δ.Σ., στον προεδρικό θώκο του οποίου θα συνεχίσει να βρίσκεται ο κ. Δημήτρης Καρκατσέλας, τη σκυτάλη πήρε το θέμα του προπονητή.

Στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Βασίλης Μπακογιάννης, ένας νέος και φιλόδοξος προπονητής, το έργο του οποίου αποτιμήθηκε θετικά από τη διοίκηση του συλλόγου. Η ομάδα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, στηριζόμενη κυρίως στα νέα παιδιά και κατάφερε να μπει στην τετράδα των πλέι οφ.
Οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους και συμφώνησαν να διατηρηθεί η ίδια φιλοσοφία στην ομάδα, δηλαδή να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στα νέα παιδιά (όπως έγινε τα προηγούμενα δύο χρόνια) με στόχο να αναδειχθούν και να προωθηθούν τα ταλέντα. Παράλληλα θα υπάρχει ένας μικρός, αλλά απαραίτητος, αριθμός έμπειρων παικτών ως στυλοβάτης της προσπάθειας.

 

ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΑΝΑΚΑΣ
Στο τεχνικό τιμ της Δήμητρας Γιάννουλης, θα βρίσκεται τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Αχιλλέας Μανάκας, ως βοηθός και άμεσος συνεργάτης του Βασίλη Μπακογιάννη. Ο Αχιλλέας Μανάκας αποχαιρέτησε φέτος την ενεργό δράση και συνέδεσε το όνομά του με την ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης, στην οποία αγωνίστηκε τα οκτώ τελευταία χρόνια έχοντας ιδιαίτερα σημαντική προσφορά.

 

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Από δω και πέρα τον πρώτο λόγο έχουν οι ανανεώσεις με τους ποδοσφαιριστές από τον βασικό κορμό της ομάδας, οι πρώτες συζητήσεις θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα και στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρουν οι μεταγραφές.
Ένα χαρακτηριστικό στοιχείο για το ρόστερ των «πρασίνων» είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών που θα επανδρώσουν το νέο ρόστερ της Δήμητρας θα είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μαζί, γεγονός που σημαίνει ότι θα διατηρηθεί σε μεγάλο βαθμό η αγωνιστική ομοιογένεια της ομάδας.
Όπως επισήμανε ο τεχνικός Βασίλης Μπακογιάννης «υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και ο μεγαλύτερος όγκος των παιδιών θέλει να συνεχίσει. Εμάς μας ενδιαφέρει να δώσουμε στα νέα παιδιά τις ευκαιρίες που πρέπει να πάρουν. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι τα περισσότερα παιδιά θα είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μαζί. Το ίδιο θα κάνουμε και με τις μεταγραφές. Έχουμε δει αρκετά ταλέντα, τα οποία βλέποντας αυτό που γίνεται στην ομάδα θέλουν να έρθουν και να ενταχθούν στο νέο ρόστερ. Πέρσι σε κάθε παιχνίδια, είχαμε τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών στη βασική εντεκάδα. Χρησιμοποιήθηκαν επίσης και παιδιά 15 ετών, όπως ο τερματοφύλακας Κοτλής και ο μέσος Φωτίου που είναι Γιαννουλίτες. Πάνω σ’ αυτό το πλαίσιο κινούμαστε και το ίδιο θα πράξουμε και τη νέα σεζόν. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σχήμα με νέα κυρίως παιδιά. Παράλληλα υπάρχει αγαστή συνεργασία με τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και για τη νέα σεζόν αποφασίσαμε να προωθήσουμε στην ανδρική ομάδα τέσσερις παίκτες» κατέληξε ο Βασίλης Μπακογιάννης.

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ
Μέσα από την αγωνιστική τους παρουσία ορισμένα από τα νεαρά παιδιά της Δήμητρας Γιάννουλης έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων Εθνικών κατηγοριών. Όπως για παράδειγμα ο 18χρονος μέσος Δημήτρης Γκατζούλης, για τον οποίο έχουν εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον ο Απόλλωνας Λάρισας και ο ΟΦΗ.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass