ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΕΛ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

Μετά τον Μπόζοβιτς και σέντερ φορ

Ενθουσιασμός για την απόκτηση του διεθνή Μαυροβούνιου τερματοφύλακα

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2017 22:10

Αίσθηση προκάλεσε η μεταγραφή του διεθνή Μαυροβούνιου τερματοφύλακα Μλάντεν Μπόζοβιτς στην ΑΕΛ, για τα δύο επόμενα χρόνια.

Υπάρχει ενθουσιασμός στις τάξεις των φιλάθλων, αφενός γιατί ένα μεγάλο όνομα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον κάμπο και αφετέρου διότι όλες οι κινήσεις της διοίκησης, μέχρι τώρα, είναι πολύ προσεκτικές. Αναμένεται λοιπόν πως η λαρισινή ομάδα τη νέα σεζόν με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που διαθέτει, θα έχει μια δυναμική παρουσία στη Super League και θα επιδιώξει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Μάλιστα ο Μπόζοβιτς ανέφερε σε δηλώσεις του πως γνωρίζει την ιστορία της ΑΕΛ που έχει δύο Κύπελλα και ένα Πρωτάθλημα Ελλάδας, αγωνίσθηκε στην Ευρώπη και εξέφρασε την επιθυμία του, εφόσον πάνε όλα καλά, να κλείσει την καριέρα του στους «βυσσινί». Από κει και πέρα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΛ, μετά τις πρώτες πέντε μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν μέχρι τώρα (Αγρόδημος, Λεοζίνιο, Γουάλας, Σαφαρίκας, Μπόζοβιτς). Οι υπεύθυνοι της ομάδας θέλουν να κλείσουν το συντομότερο δυνατό ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μπορούν να προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες, ώστε να υλοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος του πλάνου ενίσχυσης για την καινούργια περίοδο, πριν αρχίσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Χθεσινές πληροφορίες κάνουν λόγο πως οι «βυσσινί» βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και με σέντερ φορ, ενώ οι προσπάθειες επικεντρώνονται και για δύο στόπερ. Ο τεχνικός της ομάδας Αντρέ Πάους, ο οποίος αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να βρίσκεται στη Λάρισα, θέλει να συμπληρωθεί το ρόστερ στον μεγαλύτερο βαθμό, ώστε η ομάδα να δουλέψει απερίσπαστα και πλήρης στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, στο Καρπενήσι, όπου θα δοθούν και δύο φιλικά παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννενα και Λεβαδειακό, αντίστοιχα. Η ΟΜΑΔΑ U-20 Εν τω μεταξύ, στις 10 Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας U-20 της ΑΕΛ, κάτω από τις οδηγίες του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των «βυσσινί» Θοδωρή Βουτυρίτσα. Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του, Κώστας Μαντζιώκας(γυμναστής) και Βαγγέλης Τσότσας(προπονητής τερματοφυλάκων), θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο και το στοιχημά τους είναι πως θα προωθηθούν παιδιά στην πρώτη ομάδα. Ο Βουτυρίτσας θα είναι σε ανοικτή γραμμή με τον τεχνικό της ΑΕΛ Αντρέ Πάους, ώστε οι ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν κάποια στιγμή να προπονηθούν με την πρώτη ομάδα. Να σημειώσουμε πως στις 8 και 9 Ιουλίου οι παίκτες θα περάσουν πρώτα από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass