ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΡΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ

Στην Ελλάδα για διακοπές ο Τότι

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2017 15:34

Στην Ελλάδα βρίσκεται από προχθές για διακοπές ο Φραντσέσκο Τότι με την οικογένειά του. Ο πρώην-πλέον αρχηγός της Ρόμα, ήταν τις προηγούμενες ημέρες, να κάνει συναντήσεις με τους παράγοντες της ιταλικής ομάδας,

προκειμένου να διαπιστωθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, κάτι που τελικά δεν συνέβη, με συνέπεια ο διάσημος Ιταλός να ταξιδέψει χθες στη χώρα μας ξεκινώντας τις διακοπές του. Θα επιστρέψει στο τέλος της εβδομάδας, λίγες μόλις ημέρες πριν τεθεί σε ισχύ το συμβόλαιο, διάρκειας έξι ετών, που του έχει προτείνει η Ρόμα για διοικητική θέση. Όμως ακόμα τίποτα δεν είναι βέβαιο, αν και οι Ιταλοί, χωρίς να την αποκλείουν, θεωρούν δύσκολη την αποχώρησή του από τη Ρόμα μετά από 28 χρόνια. Όπως θεωρούν απίθανο και για οικογενειακούς λόγους το ενδεχόμενο να αλλάξει απόφαση και να συνεχίσει την καριέρα του σε Κίνα, ΗΠΑ ή Εμιράτα. Εξάλλου δεν έχουν φτάσει σημαντικές προτάσεις από το εξωτερικό, η γυναίκα του Ιλαρι Μπλάσι, τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει την παρουσίαση του «Μεγάλου αδερφού για διάσημους» και τα παιδιά του θα ξεκινήσουν σχολείο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass