ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2022

Νέο συμβόλαιο θα υπογράψει στη Μάντσεστερ ο Μουρίνιο

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2017 15:25

«Ριζώνει» στο Μάντσεστερ και στο «Ολντ Τράφορντ» ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πείσει με τη δουλειά του τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ειδικά με την κατάκτηση του Europa League, και παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο τριών ετών, οι ιδιοκτήτες του αγγλικού συλλόγου επιθυμούν, να παρατείνουν για δύο ακόμα χρόνια τη συνεργασία τους, έως το 2022.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, στη Μάντσεστερ είναι ικανοποιημένοι με το έργο του Μουρίνιο, ενώ έχουν αποφασίσει επίσης να βελτιώσουν τις ετήσιες αποδοχές του, από 12 σε 14 εκατ. ευρώ. Στα σχετικά ρεπορτάζ, μάλιστα, επισημαίνεται ότι ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Εντ Γουντγουόρντ, έχει ενημερώσει τον Μουρίνιο ότι θα του δώσει σχεδόν 250 εκατ. ευρώ για την αναδιαμόρφωση της ομάδας.

Πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή των «κόκκινων διαβόλων» θα είναι ο Αλβάρο Μοράτα, ο οποίος την επόμενη εβδομάδα θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, αντί 72 εκατ. ευρώ από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass