ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ (17.30) ΤΟ «1st FOOTBALL SURVIBALL»

Παίζουν μπάλα για τον Στέφανο

* Τα έσοδα από την εκδήλωση, καθώς επίσης ο ρουχισμός, τα τρόφιμα και τα φάρμακα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στον άτυχο 4χρονο και την οικογένειά του

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2017 15:34

Μία διαφορετική από τις συνηθισμένες αθλητική εκδήλωση θα διεξαχθεί σήμερα στις 17.30 στο στάδιο Αλκαζάρ. Ο λόγος για το «1st Football Surviball», μια πρωτοβουλία του ΣΕΠΛ που με τη στήριξη της Περιφέρειας, της Δημοτικής Αρχής, της ΕΠΣΛ, της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και άλλων τοπικών φορέων αλλά και ιδιωτών-χορηγών έχει καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα με στόχο τη στήριξη του άτυχου 4χρονου Στέφανου.

Οι πρώτοι σκόρερ όλων των κατηγοριών και όλων των ομίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου θα διαγωνιστούν στην επίτευξη τερμάτων και θα προσφέρουν θέαμα σ’ ένα event που γίνεται με αφορμή την ολοκλήρωση της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου. Μια ποδοσφαιρική γιορτή με ανθρωπιστικό παράλληλα σκοπό.

Οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό της πόλης και όχι μόνο να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια προκειμένου ο σκοπός που είναι ιερός να επιτευχθεί. Στη θύρα 3 του σταδίου Αλκαζάρ θα υπάρχει κουμπαράς αγάπης για τη συγκέντρωση χρημάτων και παράλληλα στον ίδιο χώρο θα βρίσκεται ομάδα εθελοντών από την Περιφέρεια που θα συγκεντρώσει ρούχα (νούμερο 6) και παπούτσια (νούμερο 26) για τον Στέφανο, αλλά και ειδικές αλοιφές για εγκαύματα όπως Βepanthol, Kelo Cote.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass