ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αταλάντευτη αποφασιστικότητα από τον Δήμο Κιλελέρ

* Καθολική συστράτευση με την «Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό»

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2017 15:17

Από την παράταξη «Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό» όσον αφορά στις εκλογές της ΕΠΣΛ σχετικά με την προχθεσινή συγκέντρωση στη Νίκαια, επισημαίνονται τα εξής: «Διαχρονικά το όνομα του Κιλελέρ είναι ταυτισμένο με την εκδήλωση της  αποφασιστικότητας των κολίγων στις αρχές του 20ού αιώνα να διεκδικήσουν  καλύτερες συνθήκες ζωής για τους ίδιους και τις οικογένειές  τους.

Αντίστοιχα, την ίδια αποφασιστικότητα έδειξαν το βράδυ της Τρίτης  οι εκπρόσωποι των σωματείων του Δήμου Κιλελέρ που συγκεντρώθηκαν στη  Νίκαια, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της παράταξης "Επιστροφή στον  Ερασιτεχνισμό", για να διεκδικήσουν καλύτερες συνθήκες συνολικής  λειτουργίας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στον νομό Λάρισας.

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι των 16 από τα συνολικά 17 σωματεία (ΑΕ  Βουναίνων, Νέες Καρυές, ΑΕ Κιλελέρ, Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, Ηρακλής  Χάλκης, Δάφνη Γλαύκης, ΑΟ Μαυροβουνίου, Αστέρας Μελισσοχωρίου,  Παναγροτικός Νίκαιας, Ένωση Μελίας, Αστέρας Νέου Περιβολίου, Δόξα  Ομορφοχωρίου, Αναγέννηση Αρμενίου, Μυραϊκός, Απόλλων Γαλήνης,  Ελευθεριακός), που γεύθηκαν τη χαρά να έχουν ανάμεσά τους και έναν  πολύπειρο ποδοσφαιρικό παράγοντα, τον τωρινό «πρώτο πολίτη» του  αγροτικού Δήμου, τον Θανάση Νασιακόπουλο.

Τη συγκέντρωση προλόγισε ως οικοδεσπότης ο πρόεδρος του Παναγροτικού  Θανάσης Μανδάλης, ενώ στη συνέχεια ο επικεφαλής του συνδυασμού Δημήτρης  Μπουχλαριώτης παρουσίασε τις γενικές γραμμές στις οποίες θα βασιστεί η  παράταξη για να διοικήσει την ΕΠΣΛ, με πνεύμα ισονομίας και απόλυτης  διαφάνειας.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων ανέπτυξαν τους δικούς τους προβληματισμούς  σε σχέση με τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, ενώ ο βετεράνος  ποδοσφαιριστής Παύλος Ψαθάς ζήτησε να αποδίδεται μεγαλύτερος σεβασμός  στους αγωνιζόμενους αλλά και να πατάσσονται εκφυλιστικά φαινόμενα που  εγκυμονούν κινδύνους για όλους τους εμπλεκόμενους στο άθλημα. Παρών στη συγκέντρωση ήταν και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου  Κιλελέρ Αχιλλέας Βαρδακούλης, ενώ ο υποψήφιος του συνδυασμού Χρήστος  Χατζούλης διατηρεί δεδομένα και την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου,  έχοντας θητεύσει με επιτυχία και ως αντιδήμαρχος.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Για σήμερα το βράδυ, η παράταξη «Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό» έχει  προγραμματίσει συγκέντρωση των εκπροσώπων των σωματείων που εδρεύουν  στην πόλη της Λάρισας και στα όρια του καλλικρατικού Δήμου Λαρισαίων. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο «Queen's Bar» του γηπέδου FC ARENA  και θα αρχίσει στις 9.30 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass