ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Ελπίζει σε άνοδο ο Ερμής Αγιάς

*Όλα θα εξαρτηθούν εάν υλοποιηθούν οι συγχωνεύσεις Μαχητή-Παναθλητικού και Κερατσινίου-Λευκάδας *«Βλέπουμε με θετικό μάτι την προοπτική συμμετοχής μας στην Α2» λέει ο πρόεδρος του συλλόγου Θ. Ριζούλης

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2017 22:00

Τις εξελίξεις στον χώρο του μπάσκετ περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο στρατόπεδο του Ερμή, καθώς δεν είναι λίγες οι πιθανότητες η ομάδα της Αγιάς να κερδίσει μία θέση στην Α2 Εθνική της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όλα θα εξαρτηθούν από την κατάληξη που θα έχουν οι προσπάθειες που γίνονται για τη συγχώνευση των Μαχητών Πεύκων (που θέλουν να επιστρέψουν στη Β’ Εθνική) με τον Παναθλητικό Συκεών, αλλά και από το αν τελικά γίνει το πάντρεμα του Φάρου Κερατσινίου με τη Λευκάδα (ή με το Περιστέρι αν και περισσότερες πιθανότητες έχει πλέον η Λευκάδα). Αυτό σημαίνει ότι αυτομάτως στην Α2 Εθνική δημιουργούνται δύο κενές θέσεις τις οποίες θα πάρουν ο Παπάγου και ο Ερμής Αγιάς.

Η ουσία είναι οι άνθρωποι του Ερμή Αγιάς βλέπουν με καλό μάτι την προοπτική συμμετοχής της ομάδας στην Α2 Εθνική και αν τελικά κάτι τέτοιο επιτευχθεί δεν θα πουν όχι. «Βλέπουμε ζεστά το θέμα» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ερμή Αγιάς, Θεόδωρος Ριζούλης και πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε μια κατηγορία όπως η Α2 Εθνική εάν έχουμε λίγη βοήθεια παραπάνω απ’ ό,τι είχαμε φέτος, γιατί οι υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες. Πιστεύω ότι με το ρόστερ που είχαμε φέτος δεν θα χρειαστούν τεράστιες αλλαγές, εάν η ομάδα πάει στην Α2 Εθνική αλλά κάποιες απαραίτητες. Δεν μπορούμε ωστόσο να πούμε κάτι με σιγουριά καθώς αναμένουμε τις εξελίξεις. Πάντως από την πλευρά μας υπάρχει η διάθεση. Πιστεύω ότι οι πιθανότητες δεν είναι λίγες. Θεωρώ ότι σε δέκα περίπου ημέρες θα ξέρουμε περισσότερα πράγματα και από αυτά θα εξαρτηθεί ο σχεδιασμός που θα κάνουμε. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτε ακόμα τόσο για το θέμα του προπονητή όσο και για τις αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό».

ΕΚΛΟΓΙΚΗ Γ.Σ.

Εν τω μεταξύ την Κυριακή 11 Ιουνίου θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση του Γ.Σ. «Ερμής» Αγιάς με θέματα ημερήσιας διάταξης τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό παρελθούσης περιόδου και τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα».

«ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ»

Η χρονιά που ολοκληρώθηκε είχε θετικό πρόσημο σύμφωνα με τον τεχνικό Γρηγόρη Γιασάρη ο οποίος τόνισε ότι το σημαντικότερο όλων είναι ότι η ομάδα μέσα από την πορεία που έκανε κατάφερε να δώσει ελπίδα και προοπτική για την επόμενη ημέρα.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Γρηγόρης Γιασάρης «ήταν μία παράξενη χρονιά με πολλές δυσκολίες, με καλές και κακές στιγμές. Η ομάδα απέκτησε εμπειρίες και πιστεύουμε ότι έδωσε το στίγμα της στο μπάσκετ όχι μόνο στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα, με την προσπάθεια που έκανε. Εκείνο που πιστεύουμε και πρέπει να τονίσουμε είναι ότι προσπάθησε να δικαιώσει τον κόπο των ανθρώπων που τη διοικούν και προσωπικά του προέδρου κ. Ριζούλη και να δώσει ελπίδα και προοπτική στον κόσμο της Αγιάς για την επόμενη ημέρα» κατέληξε ο τεχνικός του Ερμή Αγιάς.

Σε ό,τι αφορά στο μέλλον του Γρηγόρη Γιασάρη στον Ερμή Αγιάς, θα εξαρτηθεί από τις συζητήσεις που θα γίνουν με τη διοίκηση ενδεχομένως την ερχόμενη εβδομάδα και όταν πλέον υπάρξουν πιο σαφή μηνύματα ως προς το θέμα της Α2 Εθνικής, τα οποία θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί ο σχεδιασμός της νέας περιόδου.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass