ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Πρωταθλήτριες Κεντρικής Ελλάδας οι κορασίδες της ΕΑΛ

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2017 16:15

Πρωταθλήτριες Κεντρικής Ελλάδας αναδείχθηκαν οι κορασίδες της ΕΑΛ που έκαναν το 3 στα 3 στο φάιναλ φορ που έγινε στον Αλμυρό και κατέκτησαν την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία. Αυτόματα προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων, που θα γίνει στην Καβάλα 15-17 Ιουνίου.

Η ΕΑΛ μάλιστα ανακοίνωσε τα εξής: «Για ακόμη μια φορά τα κορίτσια της ΕΑΛ απέδειξαν , ότι η φανέλα της ομάδας είναι βαριά και η ιστορία της μεγάλη. Οι σημερινές κορασίδες της ΕΑΛ συνεχίζουν να γράφουν την ιστορία της ομάδας. Η πρόκριση αυτή παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις και αποδεικνύει ότι αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη από "μέταλλο", γιατί αυτό το κατάφερε ξεπερνώντας τις πολλές και απανωτές ατυχίες της φετινής χρονιάς και ειδικά των τελευταίων δύο εβδομάδων. Έχοντας εκτός αγώνων 5 παίκτριες από τον βασικό κορμό της ομάδος, είτε τραυματίες είτε άρρωστες (Αλβίζου Αποστολία - Ριζομάρκου Νικολέτα - Πλακιά Νικολέτα - Μαργαριτοπούλου Μαρία - Στεργίου Άσπα) κατάφερε να τις ξεπεράσει και να πάρει την πρώτη θέση και την πρόκριση για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Η ΕΑΛ έχει δημιουργήσει την παράδοση να είναι γνωστή στο πανελλήνιο, εκτός από τη γυναικεία ομάδα της και για τις πολλές παρουσίες και κατακτήσεις τίτλων και στα τμήματα υποδομής εδώ και δεκαετίες. Φθάνει κάθε χρόνο στους τελικούς FINAL-4 των Πανελληνίων αναπτυξιακών πρωταθλημάτων. Το όνομα της ΕΑΛ έχει συνδεθεί στα τμήματα υποδομής, με μετάλλια. Συγκεκριμένα κατέκτησε συνολικά πανελλήνια μετάλλια στις κατηγορίες Νεανίδων και Κορασίδων: 8 Χρυσά - 7 Αργυρά και 6 Χάλκινα».

Όπως συνεχίζει η ανακοίνωση «Κανένας σύλλογος στην Ελλάδα δεν έχει αυτές τις επιτυχίες στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Οι παραπάνω διακρίσεις πιστοποιούν για ακόμη μία φορά την υπεύθυνη και δημιουργική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής εδώ και δεκαετίες και ότι τίποτε δεν είναι τυχαίο αλλά αποτέλεσμα σκληρών προσπαθειών αθλητριών, τεχνικών και διοίκησης».

Το ρόστερ της ομάδας

Προπονητές: Πνάκας Πέτρος – Παπαστεργίου Σωκράτης

Βοηθός: Καματσέλου Ιωάννα

Γυμναστής: Καλαμπούκας γιώργος

Αθλήτριες: Γίτση Εβίτα, Εξάρχου Ειρήνη, Παπαδοπούλου Ελευθερία, Δέλιου Αθανασία, Ριζούλη Έλενα, Κωνσταντούλα Αριάδνη, Τριανταφύλλου Άρτεμις, Χύτα Κωνσταντίνα, Αποστόλου Κατερίνα, Λαπούση Δήμητρα, Νίσκου Αντιγόνη, Μανδραβέλη Μαρία(λ), Γουσούλη Ευαγγελία(λ).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

FINAL-4

αγωνιστική 1η

Γ.Σ.Ε. Ελασσόνα - Α.Ο. Λαμίας     3-0

Φ.Σ. Λαρισαϊκός - Ε.Α. Λάρισας   2-3

αγωνιστική 2η

Ε.Α. Λάρισας - Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας  3-2

Α.Ο. Λαμίας - Φ.Σ. Λαρισαϊκός     1-3

αγωνιστική 3η

Ε.Α. Λάρισας - Α.Ο. Λαμίας           3-0

Φ.Σ. Λαρισαϊκός - Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας          0-3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΒΑΘΜΟΙ Ν - Η

1.Ε.Α. Λάρισας   6 (3 - 0)

2.Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας          5 (2 - 1)

3.Φ.Σ. Λαρισαϊκός            4 (1 - 2)

4.Α.Ο. Λαμίας     3 (0 - 3)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass