ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εορταστική ατμόσφαιρα στη Φιλιππούπολη

*Τιμήθηκαν για την άνοδο των «κυανόλευκων» στη Football League, Π. Ματζανάς και Σ. Θεοδοσιάδης

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2017 22:00

Το πρόεδρο του Απόλλωνα Λάρισας Παναγιώτη Ματζανά και τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη τίμησαν χθες το απόγευμα στη Φιλιππούπολη οι παλαίμαχοι του συλλόγου, για την άνοδο της ομάδας στη Football League. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης με την ομάδα παλαιμάχων του Ηρακλή Λάρισας.

Ήταν μία κίνηση με συμβολικό χαρακτήρα όπως επισήμανε από την πλευρά των παλαιμάχων του Απόλλωνα Λάρισας ο Μάκης Αλεξούδης, «καθώς αφενός θέλαμε να τιμήσουμε δύο ανθρώπους που συνέβαλαν τα μέγιστα στην τεράστια επιτυχία της ομάδας, η οποία αντανακλά σε ολόκληρη τη συνοικία της Φιλιππούπολης, που αυτές τις ημέρες γιόρταζε την Αγ. Τριάδα και αφετέρου θέλαμε να ευχηθούμε ό,τι καλύτερο από δω και πέρα στο δύσκολο έργο των ανθρώπων του συλλόγου και να τους διαβεβαιώσουμε ότι οι παλαίμαχοι θα είναι πάντα κοντά τους».

Την απονομή της τιμητικής πλακέτας στον Παναγιώτη Ματζανά έκανε ο κ. Αποστόλης Φωτάκης, με τον πρόεδρο του Απόλλωνα Λάρισας να δηλώνει τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που δημιούργησαν τον σύλλογο παλαιμάχων του Απόλλωνα Λάρισας, να τους ευχηθώ τα καλύτερα και να τους ευχαριστήσω για την τιμητική πλακέτα. Μας τιμά ιδιαίτερα. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε φέτος και νομίζω ότι τους ικανοποιήσαμε. Εύχομαι να είναι όλοι υγιέστατοι και να μας προσφέρουν πάντα τέτοιες χαρές».

Την απονομή στον τεχνικό του Απόλλωνα Λάρισας έκανε ο Κώστας Κολομητρούσης, ο οποίος τον συνεχάρη για τη μεγάλη του επιτυχία και του ευχήθηκε το ίδιο επιτυχημένη να είναι και η νέα χρονιά. Από την πλευρά του ο τεχνικός των «κυανόλευκων» επισήμανε ότι «αυτή η τιμή μεταφέρεται στους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες μου γιατί αυτοί ήταν δέκα μήνες πίσω από μένα και με βοήθησαν στο να πετύχουμε κάτι που ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος γιατί το βραβείο αυτό είναι το πρώτο μου σαν επαγγελματίας προπονητής εδώ και έξι χρόνια και μου απονέμεται από έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει τόσα πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως ο Κώστας Κολομητρούσης, αλλά και οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα. Να είστε σίγουροι ότι με τον ίδιο ζήλο θα προσπαθήσουμε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες της διοίκησης και του προέδρου μας και όλων αυτών που αγαπούν τον Απόλλωνα, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής».

ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό μέρος, οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Λάρισας επικράτησαν του Ηρακλή Λάρισας με 2-1. Το σκορ για τους Φιλιπποπουλίτες άνοιξε λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους ο Αλεξούδης με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Κακαγιάννη, για να ισοφαρίσει στην επανάληψη ο Κύρκος. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Τσαπατόρης.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αθ. Δρυστέλλας, ενώ το «παρών» στο γήπεδο Φιλιππούπολης έδωσαν μεταξύ άλλων, ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα Λάρισας κ. Πασπαλιάρης, ο πρόεδρος της απερχόμενης διοίκησης της ΕΠΣΛ κ. Γρηγορίου, ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας κ. Ιωακείμ, ο φετινός πρωταθλητής Φλώρινας με τον Ερμή Αμυνταίου και πρώην παίκτης του Τυρνάβου και της Αναγέννησης Καρδίτσας Ηρακλής Κλάζογλου κ.ά.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κιόρογλου, Μιχαλόπουλος, Μάγγος, Νανούλης, Μπίζιος, Αγγελής, Φωτάκης, Κανελιάς, Κακαγιάννης, Μπουρονίκος, Μπαρλαγιάννης (Αλεξούδης, Τσαπατόρης, Μπακαρός, Καρβούνης, Καραΐσκος, Κανιάς, Σδούγκας, Κολομητρούσης, Ντελόπουλος).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Φορφόλιας, Χρ. Φιλίππου, Φώτης, Ευαγγέλου, Δραγατσίκης, Γ, Μέκρας, Κύρκος, Βουτσιλάς, Κουσιέρας, Μητσιάκος, Λιάπης (Κώτσιος, Αργυρούλης, Ν. Φιλίππου, Μπασιάκος, Κυριάκης, Μόκκας, Διαμαντής, Χρ. Μέκρας).

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass