ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ, ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Επιτυχίες για το ΤΕΙ Θεσσαλίας

*Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Ρέθυμνο

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2017 15:10

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια φοιτητικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, πετοσφαίρισης και αντισφαίρισης που διεξάχθηκαν στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο. Σκοπός της διοργάνωσης ήταν να αναδείξει την έννοια του «ευ αγωνίζεσθαι» και να διδάξει στους φοιτητές/τριες το ομαδικό πνεύμα και την αλληλεγγύη μέσω υψηλού επιπέδου αθλημάτων.

Το ΤΕΙ Θεσσαλίας αποτελούνταν από μία επιδέξια και δραστήρια, απόλυτα ικανή και προετοιμασμένη ομάδα φοιτητών και φοιτητριών, η οποία παρά τις δυσκολίες και τον ανταγωνισμό κατάφερε να διακριθεί και να κατακτήσει δύο μετάλλια.

Πιο συγκεκριμένα στο άθλημα του ποδοσφαίρου γυναικών η ομάδα του ΤΕΙ Θεσσαλίας παίζοντας στον τελικό με το TEI Κρήτης κατέκτησε την 1η θέση, με σκορ 10-2. Την ομάδα αποτελούσαν οι Κόλλια Χριστίνα, Σωτηριάδη Παναγιώτα, Βοϊκλή Αντωνία, Κοτσοπούλου Βάσια, Φερεντίνου Αγγελίνα, Μύρτα Κλαούντια, Μίχου Αναστασία, Γεωργιάδου Δέσποινα, Δαρή Γεωργία-Παρασκευή.

Σημαντική ήταν και η διάκριση της ομάδας ποδοσφαίρου ανδρών αφού κατάφερε να κατακτήσει την 2η θέση, παίζοντας στον τελικό με το Μετσόβιο Πολυτεχνείο, από το οποίο ηττήθηκε με 6-3. Η ομάδα αποτελούνταν από τους Αμπατζίδη Άγγελο, Πελάγια Αποστόλη, Φορτομάρη Νίκο, Ντάλλα Γιώργο, Μπαρούτα Παναγιώτη, Τζιόλα Θεόδωρο, Καραβάκα Αλέξανδρο, Μπακάλη Γιώργο.

Η εμφάνιση στην πετοσφαίριση ανδρών ήταν αξιοπρεπής, παρ’ όλα αυτά δεν κατάφερε να κερδίσει μετάλλιο και κατέκτησε την 4η θέση. Η ομάδα αποτελούνταν από τους Bασιλάκο Χάρι, Βαϊόπουλο Βαγγέλη, Γιαβούσογλου Νίκο, Μπουλάκη Θόδωρο, Γούσια Νίκο, Μπλατσιώτη Πέτρο, Θεοδόση Νίκου, Κωστή Δημήτρη, Σάχο Θωμά, Σίροβ-Τσαλίδη Βασίλειο.

Η γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης κατέλαβε την πέμπτη θέση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass