ΑΝΑΧΩΡΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΦΙΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ CROTONE

Στην Ιταλία οι Λαρισαίοι Σιδηροδρομικοί

*Το βράδυ θα γίνει η παρουσίαση των ομάδων και η κλήρωση των αγώνων

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2017 22:00

Με προορισμό το Reggio Calabria στην πόλη Crotone της Νότιας Ιταλίας αναχώρησαν χθες οι Λαρισαίοι Σιδηροδρομικοί, όπου θα πάρουν μέρος στο 22ο Διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου σιδηροδρομικών.

Το τουρνουά έχει καθιερωθεί τα τελευταία 22 χρόνια, ως μια πανευρωπαϊκή συνάντηση σιδηροδρομικών, όπου εκτός από το ποδόσφαιρο, δίνεται η δυνατότητα της ανάπτυξης συναδελφικών, φιλικών και αλληλέγγυων σχέσεων με τους συναδέλφους άλλων ευρωπαϊκών σιδηροδρομικών δικτύων.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Σιδηροδρομικών Λάρισας, μηχανοδηγός κ. Μάνθος Γιάννης, ηγείται της αποστολής την οποία εκτός από τους ποδοσφαιριστές, πλαισιώνουν και άλλοι συνάδελφοί τους.

Οι Λαρισαίοι Σιδηροδρομικοί ευελπιστούν να διακριθούν και πάλι, αφού έχουν ενισχυθεί με συναδέλφους από Λαμία και Θεσσαλονίκη και το ρόστερ της ομάδας έχει ως εξής:

Βενετόπουλος Κώστας τερματοφύλακας, Γκόγκος Δημήτριος αρχηγός, Σούκος Παναγιώτης, Χανής Γιώργος, Μαβίδης Χρόνης, Ηλιόπουλος Γιώργος, Στεργίου Θύμιος, Σερπάνος Δημήτρης, Λάλος Ανδρέας,

Λάλος Βαγγέλης, Λάπας Νίκος, Λάπας Γιάννης, Σταυρόπουλος Δημήτρης, Παπαγεωργίου Κώστας, Θεοδοσιάδης Κώστας, Κλειτσινίκος Βασίλης, Μιχόπουλος Κώστας, Παρασκευόπουλος Σάκης και Πάτρας Γιάννης.

Την ομάδα θα κοουτσάρει και θα ενισχύσει ποδοσφαιρικά ο Μιχάλης Μάλαμας, ενώ ο Γκουτζαμάνης Κώστας θα είναι ο φροντιστής της ομάδας.

Στην αποστολή συμμετέχουν και οι Χαχάμης Αντώνης μέλος του Δ.Σ. του Π.Κ.Σ.Λ, οι Κάτσαρης Γιάννης και Σκουτέλας Κώστας μέλη της Π.Ε.Π. ΤΡΑΙΝΟΣΕ. και Τζάρτζας Δημήτρης.

Υπεύθυνος της οργάνωσης είναι ο παλαίμαχος Νίκος Αποστολίδης, συνταξιούχος μηχανοδηγός μέλος του Π.Κ.Σ.Λ.

Σήμερα υπολογίζεται η αποστολή να φτάσει στο λιμάνι του Πρίντεζη στις 8.30 το πρωί, το μεσημέρι θα βρίσκεται στην πόλη του Crotone, ενώ το βράδυ οι Ιταλοί θα δεξιωθούν τις αποστολές των ομάδων, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση και θα ακολουθήσει η κλήρωση των αγώνων.

Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν αύριο Τρίτη 30 Μαΐου.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass