ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τεχνικός διευθυντής ο Ανδρέας Πασπαλιάρης

* Αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα εντός της εβδομάδας

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2017 22:08

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Απόλλων Λάρισας που ανέβηκε στη Football League, θα έχει τεχνικό διευθυντή τη νέα σεζόν.

Ο λόγος γίνεται για τον Ανδρέα Πασπαλιάρη, ο οποίος θα είναι στο επιτελείο των «κυανόλευκων» και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα εντός της εβδομάδας.

Λαρισαίος στην καταγωγή και πρώην αθλητής τους στίβου, πέρασε σταδιακά στον χώρο του ποδοσφαίρου και έγινε επόπτης, παίζοντας μάλιστα και σε επίπεδο Α’ Εθνικής.

Σε αντίστοιχα πόστα υπεύθυνου ποδοσφαιρικών τμημάτων ή τεχνικού διευθυντή, έχει δουλέψει με επιτυχία στις ομάδες του Ιωνικού, του Ατρομήτου, της ΑΕΛ και φέτος ήταν στη Δόξα Δράμας.

Σίγουρα είναι μια καλή κίνηση για τους πρωταθλητές του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, οι οποίοι οργανώνονται όσο το δυνατόν καλύτερα σε όλους τους τομείς, για να έχει η ομάδα μια καλή παρουσία την καινούργια αγωνιστική περίοδο.

ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

Εν τω μεταξύ, ο Απόλλων Λάρισας έδειξε μια καλή αγωνιστική εικόνα και στο προχθεσινό φιλικό με τον Διγενή Νεοχωρίου στο «Μπάμπης Παπαχατζής», όπου επικράτησε με 1-0.

Ο αγώνας αν και φιλικός είχε πολλή δύναμη, ένα γκολ, αρκετές φάσεις, με τους παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη να είναι ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε, στο 40’ ο Ανδρέου με σουτ μετά από κόρνερ του Μηνά, ενώ στο 76’ ο Απόλλωνας είχε και ένα δοκάρι με τον Κολοβό, για να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Κώστας Ζαφείρης): Καρατζάς, Χασιώτης, Γκαγκαστάθης, Μακρής, Γούτσιος, Γιώτας, Τσιούκας, Τρικρικάς, Λαγκαδινός, Γκάντιας, Παπαθανασίου

Επαιξαν και οι: Νταής, Ξεφτέρης, Ξεφτέρης Χρ., Νικόλατος, Τασούλας, Καλατζής

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Μάρκου, Ανδρέου, Ιβανίδης, Σουλίδης, Διβανές, Σαχινίδης, Μηνάς, Συράκος.

Χρησιμοποιήθηκαν και οι: Φιρινίδης, Σκούπρας, Γιαννακόπουλος, Ιορδανίδης, Καμπέρης, Κυριάκος, Κολοβός, Γκουντρουμπής, Καρακατσάνης.

* Οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα θα συνεχισθούν μέχρι μεθαύριο Τετάρτη 31 Μαΐου, οπότε και θα τους δοθεί άδεια για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass